cyganka1979 13.05.10, 20:42 Czy macie jakieś namiary na nie drogich i sprawdzonych organizatorów koloni przedział wiekowy do lat 12 , koniecznie w Polsce - pomorze lub mazury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalilla Re: kolonia dla 10 -latki 01.06.10, 15:50 Polecam Polonez w Rymaniu. Urozmaicony każdy dzień, dużo ruchu i wiele ciekawych zajęć. Byłam w zeszłym roku jak były dzieciaki na koloniach i byłam pod wrażeniem. Mojej 9 letniej bratanicy tak się spodobało że w tym roku też jedzie. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka153 Re: kolonia dla 10 -latki 01.06.10, 21:49 ale jaki jest koszt bo tez bym syna chciala wyslac w tym roku i gdzie mozna zalatwiac kolonie prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
dalilla Re: kolonia dla 10 -latki 07.06.10, 10:18 www.polonez.pl Najlepiej samemu zadzwonić. Ja tam byłam na week rodzinnym i były właśnie dzieci na koloniach, dla mnie rewelacja sama bym pojechała. 5 posiłków, jazda konna ,wyjazdy nad morze ,basen na miejscu odkryty, dużo gier i zabaw. dzieciaki non stop w ruchu. Mi się bardzo podobało jako obserwatorowi i mojej 9 letniej bratanicy również i w tym roku sama tam jedzie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś