gregia 26.05.10, 09:00 Gdzie zrobię usg piersi w Koszalinie na kasę chorych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aklime86 Re: USG piersi 26.05.10, 09:23 na monte cassino w przychodni na pierwszym pietrze po lewej stronie jest karteczka na pokoju wiec bedziesz wiedziala. tylko musisz miec skierowanie od lekarza. najlepiej do dr fronca zarejestruj sie jesli nie jestes jego pacjentka. doniego nigdy nie ma kolejek a przynajmniej dostaniesz od reki skierowanie i mysle ze na drugi moze trzeci dzien bedziesz mogla sie umowic na usg bo krotki termin jest od tego doktora. jasrt jeszcze jeden lekarz od ktorego tez mozesz dostac ale kolejki sa kosmiczne i pozniej na samo badanie musisz czekac nawet miesiac czy dwa. nja tak czekalam. wiec podsumowujac jesli chodzi o skierowanie i szybkie wykonanie usg to dr fronc Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: USG piersi 27.05.10, 19:12 W szpitalu, w skrzydle oddziału dziecięcego robiłam rok temu. USG robią też na Kościuszki, ale nie wiem czy na nfz, bo zarejestrowałam się prywatnie. Na kasę robią też na Orlej, ale nie wiem czy dla wszystkich czy tylko dla pacjentek swojej przychodni. Poza tym na Orlej czekałam 8 miesięcy na badanie. Odpowiedz Link Zgłoś