Gość: kasia IP: *.btinternet.com 06.04.01, 22:30 A ja pozdrawiam wszystkich nauczycieli z Bronka a w szczegolnosci Pele. Buzka Pela!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: Broniek IP: *.enter.net 12.04.01, 19:22 Wesolych Swiat dla tych z Bronka i pozostalych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Broniek IP: 212.160.182.* 28.04.01, 21:15 a ja pozdrawiam mister Wilczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D23iel Re: Broniek IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 20:45 kogo ty pozdrawiasz ? Wilka ? tego hu..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Broniek IP: 63.83.144.* 16.08.01, 15:12 Gość portalu: D23iel napisał(a): > kogo ty pozdrawiasz ? Wilka ? tego hu..? Kazdy ma teraz prawo wyboru swoich idoli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaD Re: Broniek IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 23:07 Gość portalu: D23iel napisał(a): > kogo ty pozdrawiasz ? Wilka ? tego hu..? Byl moim wychowawca, to rowny gosc... a to slowo pisze sie przez "ch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoccoM Re: Broniek IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:52 E! Wilczynski rzadzi! I zamknij mi tu.... Z szacunkiem o tym Panu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ski Re: Broniek 18.01.02, 12:50 > a ja pozdrawiam mister Wilczyńskiego Wilczyński uczy? Kultowy gość...! Pozdrawiam panią Ewę Dębską, pana Henryka Rakowskiego (to były próby sił) i panią Beatę Niesłuchowską (najlepsze nogi, kolana i uda w szkole!). Pozdrawiam tez panią Renatę od fizyki, która tak śpiewająco czytała nam podręcznik na lekcjach, panów od wuefu, u których mieliśmy abonament na tróję na koniec i mogliśmy chodzić do związkowca na kawę, a także panią od muzyki ("...ten Broniewski, co to za szkoła, na korytarzach "gruba" za mną wołają..."). Reszta jest puchu zwieńczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdi Re: Broniek IP: 217.17.32.* 26.11.01, 15:17 ode mnie największe uściski dla Szczutowskiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Broniek IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:58 Dolaczam sie do pozdrowien: dla Truskawy (a kto wie kto to jest???), Wilczynskiego, Barana (to jest gosc!), p.p. Debskiej, Mieszkowskiej (!), Zaory ;), Chełminiakowej, Pretty Umer, Jagodzinskiej i innych. Na piedestal idzie p. Molesztak (duuuza klasa!) Pozdrowienia dla 1/2/3/4 c (hum z rozsz ang) rocznik 1974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Broniek IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:47 Gość portalu: TG napisał(a): rocznik 1974 Chodzi o rok urodzenia, oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Broniek IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:24 Yeee, Bronek jest najlepszy, przytulny i extra, nie jak ta buda Dubois, nauczyciele są cool (przynajmiej byli w latach 1989-93). Pozdrowienia dla P. Kuncer...paluszki z makiem lub mentosy kupione na przerwie najlepiej smakują na jej lekcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Klasa humanistyczna 1989-93 IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:39 Pozdrowienia dla wszystkich uczacych sie w Bronku w latach 1989-93, klasy humanistycznej zaczynajacej w 1989 (pamietacie NUMS...czy coś w tym stylu...)i nauczycieli uczących w tych latach, especially Truskawy, P. Kuncer (wychowawczyni), Pretty Umer, P. Wilczyńskiego z jego opowiastkami z życia nauczyciela, P. Dębskiej, Mieszkowskiej, babci, Barana i niezmordowanego helikoptera P. Molesztak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.Dyrman Re: Klasa humanistyczna 1989-93 IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:50 Czesc Marcin. Fajny wpis. Znasz Tomka G? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLS Re: Broniek IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:59 E, Marcin, oczom nie wierze. To Ty? A Romana nie wymieniasz? Kto te Mentosy kupowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Broniek IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 11:03 Rooooooooommmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn. Leć po mentosy, bo Kuncerowa już idzie...co będziemy robić na ruskim, ja tak czy inaczej nie uczyłem się, wiec zalaczę, więc chociaż niech będzie coś do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
elduderino Re: Broniek 22.05.02, 15:35 Ze starej gwardii zostali : P. Molesztak, Mieszkowska, Pretty Umer, Wilczyński no i oczywiście szanowna pani KUNCER. Nic się nie zmienili... Cicho ciszej, Kunser słyszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDyrman jakas zmora IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:43 Idzie drogą jakaś zmora. Czy to Kuncer Czy Zaora? Zna ktoś jakieś inne wiersze? Odpowiedz Link Zgłoś