Dodaj do ulubionych

Głdzie, Remonty, Malowanie Koszalin

06.09.11, 11:34
Witam serdecznie. Potrzebuje firmę solidną i terminową. Firma, która nie narobi bałaganu. Planuje remont mieszkania i biura (biuro w późniejszym czasie). Dostałam wizytówkę od Firmy we Forum, ale gdzieś ją zapodziałam. Jeśli ktoś może polecić było by mi bardzo miło. Dziękując, pozdrawiam również serdecznie.
Obserwuj wątek
    • karolinkakobus Re: Głdzie, Remonty, Malowanie Koszalin 08.09.11, 14:58
      Pan Andrzej ma firmę, która robi dobrze i przedewszystkim czysto,wystawia rachunki
      • karolinkakobus Re: Głdzie, Remonty, Malowanie Koszalin 08.09.11, 14:59
        nr.tel do pana andrzeja 531431374
        • anitalausz Re: Głdzie, Remonty, Malowanie Koszalin 11.09.11, 15:39
          Pan Jakub.Zdecydowanie z czystym sumieniem mogę polecić. Z tego co wiem to robi z jeszcze jednym Panem. Tel: 502-342-048.
          • parowcia Re: Głdzie, Remonty, Malowanie Koszalin 12.09.11, 17:02
            Tak się składa, że Pan Jakub to mój mąż ;) również POLECAM !!!!
    • polskiewczasy Re: Głdzie, Remonty, Malowanie Koszalin 20.09.11, 09:17
      Dzień Dobry. Czy ma Pani na uwadzę firmę która też posprząta ? Ja korzystałam z takich usług.
      Firma solidna i rzetelna. Z tego co kojarzę jak u mnie wykonywali usługę wspominali o tym, że wykonują też remonty we Forum. Jak pierwszy raz ich zobaczyłam to miałam wątpliwości, czy to fachowcy od remontów. Wszystko czyściutkie i jak nowe. Po zakończeniu prac to nawet pyły mi zneutralizowali jakimś specjalnym urządzeniem. Niestety, też zapodział mi się numer telefonu. Pozdrawiam
    • jaruga25 Re: Głdzie, Remonty, Malowanie Koszalin 08.06.16, 19:16
      witam jeśli mogę ci pomóc to dam ci link do fachowca który mi robił mieszkanie i jestem z niego baaaardzooo zadowolona :) chłopak sumienny i dokładny
      olx.pl/oferta/remonty-mieszkan-oraz-montaz-okien-i-drzwi-na-kazda-kieszen-CID619-IDfLTrB.html
    • jaruga25 Re: Głdzie, Remonty, Malowanie Koszalin 22.06.16, 22:04
      Witam. Mogę również polecić fachowca z swoją ekipą bo skończyli u mnie miesiąc temu remont i wszystko było zrobione idealnie tak jak chciałam ! Pomogli mi w doborze materiałów i wszystko zamówili przywieźli i to bez dodatkowych kosztów. Jestem z nich naprawdę zadowolona a jestem wymagająca więc postanowiłam że w ten sposób się zrewanżuje.
      Nr. tel 504-507-746 Pan Dawid
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka