Dodaj do ulubionych

rolety koszalin

20.07.13, 09:44
Gdzie w Koszalinie mogę zamówić rolety rzymskie, ale z pełnym doradztwem odnośnie montażu, wymiarów i rodzaju materiału. W kilku punktach próbowałam zasięgnąć informacji, ale kończyło się na tym, że sama miałam zwymiarować i później zamontować (usługa polegała tak naprawdę tylko na ich uszyciu).
Obserwuj wątek
    • olivka1976 Re: rolety koszalin 20.07.13, 09:49
      Chodzi mi o roletę takiego typu:
      tnij.org/xfgn
    • madejkamadejowa Re: rolety koszalin 17.10.16, 22:44
      W Akancie mają takie - zobacz u nich w sklepie na Morskiej.
      • dari_a_mama Re: rolety koszalin 18.10.16, 17:27
        tam powinni mieć i to dość duży wybór materiałów. W koszalinie to chyba jedyne miejsce.
        • roztoczanka Re: rolety koszalin 03.11.16, 16:54
          dari a mama akant to nie jedyne miejsce w Koszalinie gdzie można nabyć rolety rzymskie.Polecam styl decor na poltawskiej 4.wszystko na okna szybko i niedrogo
          • dari_a_mama Re: rolety koszalin 28.02.17, 18:47
            roztoczanka napisała:

> dari a mama akant to nie jedyne miejsce w Koszalinie gdzie można nabyć rolety r
            > zymskie.Polecam styl decor na poltawskiej 4.wszystko na okna szybko i niedrogo

Chodziło mi, że to jedyne miejsce, gdzie mają taki wybór rolet - nie tylko rzymskie, ale i inne rodzaje, do tego rolety zewnętrzne czy markizy. wydaje mi się że drugiej takiej firmy tu u nas nie ma.
    • bartpaw.007 Re: rolety koszalin 28.11.16, 19:22
      Tu możesz zamówić www.rolety-akant.pl/Rolety_Rzymskie,9.html jesli sama umiesz zmierzyc, jak nie to podjedz na morską do ich siedziby i zamów kogos kto przyjedzie i zmierzy.
    • pikowa5021 Re: rolety koszalin 29.03.17, 20:15
      na Morską jedź - w akancie i pomierzą sami i zamontują, więc niczym nie musisz się więcej martwić.
    • zych77 Re: rolety koszalin 21.06.17, 20:25
      przy takim nasłonecznieniu jak jest teraz to lepsze chyba będą takie rolety www.akant.com.pl/zonda_basic/index.php
    • justa.kowalska Re: rolety koszalin 03.01.18, 20:05
      Na morskiej 4b w salonie ODC jest szeroki wybór rolet. Można zamówić z montażem - przyjeżdżają, mierzą i sprawnie montują. Panie w salonie potrafią fajnie doradzić - polecam.
    • justa.kowalska Re: rolety koszalin 03.01.18, 20:06
      Tu jest stronka w razie czego - okna.koszalin.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka