piotr.koszalin 21.09.02, 13:03 Właśnie udało mi się skleić stronę na temat projektu przywrócenia w Koszalinie sieci tramwajowej. Zapraszam zainteresowanych na tramwaje.koszalin.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Koszalin 2010 - strona 24.09.02, 09:08 Pewnie się Piotr zdenerwujesz, ale chyba tworzył tą stronę pasjonat. Wizjonerstwo na miarę Marksa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.koszalin Re: Koszalin 2010 - strona 24.09.02, 13:03 sloggi napisał: > Pewnie się Piotr zdenerwujesz, ale chyba tworzył tą stronę pasjonat. > Wizjonerstwo na miarę Marksa. Mylisz się. Wcale się nie denerwuje. Jestem optymistą, ale i realistą... Osobiście sam nie wierzę w realizację trzeciego etapu. Etap drugi to marzenie, które może się spełnić. Jeśli natomiast uda się w pełni zakończyć etap pierwszy to będzie to i tak duży sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: Koszalin 2010 - strona 25.09.02, 08:37 pa20 napisał: > utopia stary utopia tak utopia, utopia. Tylko, że każdy nosi w sobie jakąś utopię. Dla Piotra są to akurat tramwaje, dla Ciebie to może być np. randka z Britney Spears. A dla mnie... m.in. to chyba dobra droga asfaltowa pomiędzy Łabuszem a Osiekami. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś