parampapam 10.04.06, 22:04 czy w koszalinie jest jakas dobra wrozka albo osoba ktora wrozy z kart tarota albo z jakichs innych??? czy ktos z was kozystal z uslug takiej osoby???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre3b Re: wrozka??? 10.04.06, 23:02 Co to znaczy dobra wrózka? Taka co lepiej ściemnia? Odpowiedz Link Zgłoś
nieska4 Re: wrozka??? 11.04.06, 22:00 na ul. Matejki była kiedys (sprawdz czy jeszcze jest) pani Pozorska. swoją drogą fajne nazwisko jak dla wróżki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loonna Re: wrozka??? 11.04.06, 22:44 kiedys dawno temu bylam u tej pani,niezla scieme wciska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: wrozka??? 12.04.06, 08:32 Jak kazda wrózka! Nawiasem mówiąc zadziwiający jest fakt,ze w kraju gdzie 98 procent to katolicy, tyle osób intresuje się okultyzmem i wierzy w takie bzdury jak wróżki, jasnowidze i uzdrowiciele Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: wrozka??? 21.05.06, 17:26 bo tacy z nas katolicy. tradycja nie przekonanie. a z tym okultyzmem to ostro pojechales. nie czytales nigdy horoskopu, ot tak dla zabawy w babskiej gazecie ktora zona zostawila na stole. Odpowiedz Link Zgłoś
sylpa1 Re: wrozka??? 30.05.06, 00:10 Byłam kiedyś dla hecy u tej Pozorskiej na Matejki. Kilka moich koleżanek twierdziło, że wszystko się zgadza, itd. U mnie poniosła kompletną klapę, wszystkie bzdury nie znalazły absolutnie pokrycia w rzeczywistości. Najłatwiej można było zweryfikować płeć i liczbę dzieci, które miały się narodzić. Miała szansę 50% i nawet tu nie zgadła! Kompletna porażka! Ale może jak ktoś wierzy w takie rzeczy to bardziej mu się sprawdza? Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: wrozka??? 12.04.06, 17:25 serdecznie polecam: " Dyplomowana Wróżka Almira" (prywatnie Anna) tel 434 13 77 lub 0509 996 903, mieszka na Jana PAwla 19\47 wrozy z Tarota, kilka moich kolezanek bylo-bardzo zadowlone,wyczytala w tych kartach cala dosyc skomplikowana i rozna przeszlosc kazdej z nich.wiec mysle ze jest niezla. czyta tez z lini na dloni, o dlugosci zycia, operacjach itp.a juz ilosc dzieci i plec(tych obecnych) trafila wszystkim kolezanka bezbłednie. a jedna ma trojke-2dziew,1chl, inna ma jedno itp.wiec tu jej sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: wrozka??? 12.04.06, 17:25 a pozorska odradzam,droga i ciagnie kase i duzo sciemnia.a Almira 30zl bierze,w sumie to z godzinke sie u niej siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: wrozka??? 12.04.06, 17:26 znam chyba wszystkie mozliwe wrozki w koszalinie,bo mam koleznkai szalone ktore czesto bywaja,prosze pyatc,to opisze co to za jedne:) Odpowiedz Link Zgłoś
loonna Re: wrozka??? 13.04.06, 00:17 moja kolezanka tez namietnie chodzi do roznych jasnowidzow:)) ostatnio byla u jednej na zubrzyckiego,nie dosc ze zaplacila 120 zl to kobieta przeczytala jej gotowe horoskopy z gazety i nawciskala kitu o dobrych i zlych dniach:)) a slyszalas cos o wrozce z ul kostenckiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
pedro21 Re: wrozka??? 13.04.06, 09:54 Widziałem kiedyś jak David Coperfield spowodował zniknięcie pociągu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ask3 Re: wrozka??? 13.04.06, 14:10 zastanawiam i nadziwic sie nie mogę głupocie ludzi odwiedzajacych wszelkiej masci "szamanow i wszystkowiedzacych" wyplukujacych kase z Waszych ciezko uciulanych pieniedzy. Wasze losy w Waszych rękach. Gdyby ci wizjonerzy byli tacy cudowni świat i zycie na nim wygladaloby zupelnie inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vicki322 Re: wrozka??? 20.04.06, 10:55 ask3 napisała: > zastanawiam i nadziwic sie nie mogę głupocie ludzi odwiedzajacych wszelkiej > masci "szamanow i wszystkowiedzacych" wyplukujacych kase z Waszych ciezko > uciulanych pieniedzy. > Wasze losy w Waszych rękach. Gdyby ci wizjonerzy byli tacy cudowni świat i > zycie na nim wygladaloby zupelnie inaczej ;) witaj gdybyś siadła przed kobietą która mówi ci że będzie to i tamto w takim a takim okresie czasu po czym bys stwierdzila ze miala racje a niemozliwe ze zgadła inaczej bys na to patrzyła ja byłam u wizjonerki w warszawie i powiem ze nie wierzyłam dopuki nie zobaczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 wazna rola wrozek 22.06.06, 01:38 ask3 napisała: > zastanawiam i nadziwic sie nie mogę głupocie ludzi odwiedzajacych wszelkiej > masci "szamanow i wszystkowiedzacych" wyplukujacych kase z Waszych ciezko > uciulanych pieniedzy. > Wasze losy w Waszych rękach. Gdyby ci wizjonerzy byli tacy cudowni świat i > zycie na nim wygladaloby zupelnie inaczej ;) Nie atakuj wrozek - pelnia wazna funkcje spoleczna: separuja naiwnych od ich kasy. Podobnie jak gielda... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: wrozka??? 14.04.06, 12:12 rzucanie czarow i przepowiadanie przyszlosci znane jest od pradawnych czasow i jesli osoba ma zdolnosci odczytywania kart,rzeczywiscie cósik możepowiedzieć. tak na horoskopy raczej patrzy sie na to z przymrużeniem oka,natomist co do jasnowidza i zdolnosci wyczuwania innej energii to jest to juz inna sprawa i dziala.nawet Policja korzysta czasem z tekiego medium,choc to brzmi smiesznie. poza tym wrozka dziala kal terapeuta, zle nam to sie chcemy dowiedziec czy bedzie kiedys lepiej,a bedzie na pewno wiec wychodzimy w lepszym nastroju i te 30zl jakby nie boli :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jomale Re: wrozka??? 24.05.06, 16:44 A ja byłam u pozorskiej. Wszystko sie sparwdziło :))) Az byłam w szoku. Faktem jest ze mało powedziała z pzreszłośći ale za to przyszłość wyszła jej naparwde nieżle. I wiele moich znajomych tez zadowolona :) Nigdy nei wierzyłam w takie brednie, ale poszłam bo niepewność była nie do zniesienia (mielismy ogormne problemy). oczywiscie nie wpadła w trans i tak dalej. ja za bardzo nie mowiłam jej zeby nie była w stanie nic wyciagnąć. Ale niekotre rzeczy naparwde jej nieżle wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
kostrzak_vip Re: wrozka??? 21.06.06, 23:21 www.dj-micro.com/mirek/sety/micro_livemix_2006_part_2.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś