tina10121 10.07.07, 22:33 Czy ktoś moze mi dac namiary na kogos u kogo moge sie zaopatrzyc ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_stajuda Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 09:54 nie mam namiaow ale ogolnie nie polecam Pilam kiedys przez 21 dni 1 koktajl i 2 zupki pieczarkowe poza tym wode katowalam sie tym i nie schudlam an grama z koleji moja kolezanka schudla 8 kg i przybrala 12kg to glupota, bo pijesz tylko zupki i koktajle i wode a nie uczy cie zasad racjonalnego odzywiania w ogole Tylko portfel chudnie podczas jej stosowania Odpowiedz Link Zgłoś
tina10121 Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 10:04 ja ją stosuję prawie 2 tygodnie i jestem zadowolona jak narazie, a jeśli chodzi o racjonalne odżywianie to myślę ze ta dieta nauczy mnie duzo, gdyż przy wyjściu z diety są konkretne zasady i normy żywieniowe do których trzeba stosować jeszcze długo po wyjściu z diety i właśnie w tym okresie można sie dużo nauczyć. No ale to sie okarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 14:46 boze co za dieta ja bym w zyciu nie dala rady przeciez to sie zakatowac mozna same koktajel nie... Odpowiedz Link Zgłoś
tina10121 Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 14:52 po 11 dniach jestem 6 kg do tyłu, ale od jutra przwchodze na 800kcal bez weglowodanow, dałabyś rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 21:51 ja tam zycze ci powodzenia ale znam wiele osob , ktore ta diete stosowal schudly nawet 21-31 k w 21 dni a potem po pol rokuprzytyly i to z nawiaka Pogadamy za 3 miesiace po diecie;] Byc moze tobie sie uda zachowac na dluzej sukces Odpowiedz Link Zgłoś
oanao Re: Dieta Cambridge 12.07.07, 08:52 Witam, Jako dietetyk absolutnie nie polecam tej diety.Jest to dieta niedoborowa i niefizjologiczna.To,że spada masa ciała (poza tym nie wiesz czy spada woda, masa mięśniowa, czy tk.tłuszczowa)to jeszcze o niczym nie świadczy.Efekty tej diety są trudne do utrzymania, jeżeli nie wiesz jak to robić.Najczęściej kończy się to efektem jo-jo po kilku tygodniach.Pamiętaj, że im częściej stosujesz różne diety redukcyjne, tym trudniej się później odchudzać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samoprzylepiec Re: Dieta Cambridge 19.07.07, 21:24 Dziewczyny, a może oprócz tych nieustannych diet na jakiś truchcik albo energiczny marsz wyskoczyć? Chyba można oglądać 'M jak miłość' czy co tam teraz w modzie jeżdżąc sobie na rowerku stacjonarnym? Dieta dietą, ale bez ruchu kiepsko te Wasze odchudzania widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maja.dyczkowska Re: Dieta Cambridge 23.07.07, 10:23 Wielkie oklaski! Wreszcie ktoś napisał coś mądrego o dietach! Należy zmienić raz na zawsze system żywienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: Dieta Cambridge 19.07.07, 23:09 dieta jest obrzydliwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
tina10121 Re: Dieta Cambridge 20.07.07, 07:24 oj obrzydliwa czy nie to jest skuteczna, nie przeszłam calego programu, ale i tak dało mi to znakomite efekty:) a co do ruchu- ruszam sie ruszam....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Dieta Cambridge 20.07.07, 10:03 a ja sie nie ruszam tzn. nie biegam czy jakis tam sport ale ruszam sie latajac wkolo mojego dziecka pod koniec dnia mam dosyc wiec nie widze siebie uprawiajacej jakis sport jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
tina10121 Re: Dieta Cambridge 20.07.07, 10:55 hehe, ja tez biegam przy moim 7 miesiecznym brzdącem, do tego wieczorem na rower, w ciągu dnia spacer(zejscie z wozkiem i dzieckiem z 4 pietra)i ćwiczenia na mięsnie brzucha i pośladków 2 razy w tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś