nika_6 09.09.07, 09:08 od piatku popoludnia do niedzieli oczywiscie nie na cala dobe tylko w czasie szkoly prosze zostawiac numery badz wysylac mi na poczte bo pisze to kolezance i to ona sie bedzie kontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaczeks7 Re: poszukiwana niania 20.09.07, 08:16 witam a w jakim dziecko jest wieku?? to chlopiec czy dziewczynka?? kazdy weekend czy co drugi?? ile proponuje pani za godzine?? Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: poszukiwana niania 20.09.07, 12:49 witam dziecko zaraz roczek w pazdzierniku dokladnie to zalezy wszytsko od planu zajec i zjazdow kolezanki w szole trudno mi cos powiedziec bo szola jeszcze nie umiescila terminow ani planow co do ceny prosze o bezposredni kontakt z osoba poszukujaca...nr.880539534 Odpowiedz Link Zgłoś
martuha2 Re: poszukiwana niania 20.09.07, 16:08 Ja się chętnie zajmę tym dzieciątkiem, nawet za symboliczne pieniądze, moja córeczka miała by towarzystwo do zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha2 Re: poszukiwana niania 20.09.07, 16:09 martuha2 napisała: > Ja się chętnie zajmę tym dzieciątkiem, nawet za symboliczne pieniądze, moja > córeczka miała by towarzystwo do zabawy :) Moja mała ma prawie dwa latka Odpowiedz Link Zgłoś