aniapru1 21.08.08, 22:32 Witam - czy ktos wie gdzie i za ile mozna w Koszalinie wynajac limuzyne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ews11 Re: wynajem limuzyny na ślub 22.08.08, 11:32 wiem, że w Odyseji można wynająć, ale nie wiem jak to wygląda cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
paulae Re: wynajem limuzyny na ślub 28.08.08, 12:01 My wynajęliśmy z Kołobrzegu na ślub w Koszalinie (Kądzielno k/Kołobrzegu) cena granicach 1100zł (Lincoln Town Car Stretch Limousine) Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_ogrodek Re: wynajem limuzyny na ślub 25.05.09, 19:03 Mozna znalezc limuzynę do wynajęcia na stronie www.limuzynaslupsk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
parowcia Re: wynajem limuzyny na ślub 26.05.09, 12:37 Witam.W dzisiejszych czasach wynajęcie limuzyny na ślub to jest WIELKI KICZ !!!! Kazdy to powie (oprócz oczywiście firm wynajmujących). Zdecydowanie bardziej polecam jakieś stare odrestaurowane autko niż Kiczowatą już dawno nie modną limuzynę !!!! W sumie to kwestia gustu,ale takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
indra11 Re: wynajem limuzyny na ślub 26.05.09, 12:55 A znasz jakąs firme w Koszalinie któras podobne auto oferuje? Tez nie podoba mis ewizja kilkumetrowego auta, ale raczej jakis fajny elegancki samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
parowcia Re: wynajem limuzyny na ślub 27.05.09, 07:31 www.royalcar.pl/limuzyny_szczecin_limuzyny.html Odpowiedz Link Zgłoś
parowcia Re: wynajem limuzyny na ślub 27.05.09, 07:32 Tylko nie bierzcie limuzyn,bo to jest strasznie tandetne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indra11 Re: wynajem limuzyny na ślub 27.05.09, 14:17 Problem w tym, że w Koszalinie nie ma specjalnie wyboru. Ten jeden zabytkowy samochód mi się np nie podoba, brązowy jakoś mi nie pasuje do obrazka naszego ślubu. Z drugiej strony to tylko auto i nie uważam zeby warto bylo placic majątek za to, że przyjedzie nim ktos z innego miasta za dodatkową opłatą. 500-600 złotych to jak dla mnie maks za taką usługe. Odpowiedz Link Zgłoś
parowcia Re: wynajem limuzyny na ślub 28.05.09, 07:51 Ja również uważam,że wynajem auta do ślubu to jest zbędny wydatek.Nie lepiej się rozejrzeć po rodzinie i znajomych i poszukać jakiegoś autka,który po udekorowaniu będzie wyglądał równie pięknie...? A te pieniążki zainwestować w coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
limuzyny1 Re: wynajem limuzyny na ślub 04.06.09, 16:59 Platinum Limousine www.limuzynykolobrzeg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
indra11 Re: wynajem limuzyny na ślub 06.06.09, 16:39 A jaki jest koszt tej limuzyny z kolobrzegu z dojazdem do Koszalina??? Odpowiedz Link Zgłoś
pit387 Re: wynajem limuzyny na ślub 11.08.09, 17:06 wynajmujemy limuzyny oraz wuta retro www.LIMUZYNY-XXL.pl Zapraszamy !!!!!!!!!! KOnkurencyjne ceny Śląsk Małopolskie oraz wiele innych wojewudztw Odpowiedz Link Zgłoś
viptaxi Re: wynajem limuzyny na ślub 22.07.13, 09:57 limuzunka za grosze limuzyna-volvo.szczecin.pl i lokal w przystępnej cenie tez się znajdzie dobry-lokal-na-wesele.szczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
limo300c Re: wynajem limuzyny na ślub 13.04.14, 22:24 Polecam super limuzynę ,jedyna w takim kolorze w Polsce. www.limo300c.com Odpowiedz Link Zgłoś
www.muzykanci.pl Re: wynajem limuzyny na ślub 22.12.14, 15:54 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Wynajmujemy wyłącznie limuzyny marki mercedes. Nasze limuzyny dedykujemy podróżnym w Szczecinie, Koszalinie, Poznaniu. Podróżując www.mercedesem.pl otrzymują Państwo gwarancję doskonałej obsługi. Wynajem limuzyn Szczecin, Koszalin, Poznań. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mkasmeczyk Re: wynajem limuzyny na ślub 17.02.21, 11:08 Zgadzam się nie drogo care-trans.pl/limuzyna-na-impreze/ na ślub pomysł idealny. Odpowiedz Link Zgłoś