bo_to_zla_kobieta_byla 18.11.08, 22:11 jak w temacie, jaką macie opinię o tym lekarzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudiapol Re: prof. Maciejewski-ginekolog-OPINIE 25.11.08, 20:15 ja jestem zadowolona,chodzę już 2 rok i prowadził moją ciążę naprawdę wszystko ok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba772 Re: prof. Maciejewski-ginekolog-OPINIE 26.11.08, 17:39 Ja chodze do Niego od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. Prowadzil moja ciaze i wiele mu zawdzieczam. Dziwia mnie niektore opinie, ze wyciaga pieniadze....ode mnie wielokrotnie nie wzial ani zlotowki przy prywatnej wizycie... POLECAM jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
agang Re: prof. Maciejewski-ginekolog-OPINIE 28.11.08, 15:50 chodzę od 6lat,prowadził moją 2ciążę,bardzo konkretny i znający sie na rzeczy facet! Odpowiedz Link Zgłoś
pigi1981 Re: prof. Maciejewski-ginekolog-OPINIE 28.11.08, 16:45 w tej chwili prowadzi mioją druga ciąże bliźniacza. uważam ze świetny fachowiec. straszy Pan ale zna się na rzeczy. ze zwolnieniem nie ma problemu. za wizyte ciężarnej bierze 50 zł więc jest to bardzomało. na specjalistyczne usg wysyła do szpitala a patologe bo tammaja lepszy sprzet i konsultuje sie z lekarzami którzy to usg wykonywali. jest spokojny i opanowany. przejmuje się gdy cos pacjentce dolega. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
annamari-anna Re: prof. Maciejewski-ginekolog-OPINIE 09.12.08, 22:29 To naprawdę dobry lekarz. 15 lat temu wyleczył mi nadżerkę i do dziś nie ma po niej śladu. Wiem, że często przy dłuższym leczeniu nie bierze pieniędzy za kolejne wizyty a w trakcie prowadzenia ciąży kobiety ciężarne płacą mniej.Polecam go bo z pewnoścą jest profesjonalistą, który wszystko dokładnie wyjaśni i zapewni pacjentce poczucie bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
danaka Re: prof. Maciejewski-ginekolog-OPINIE 11.12.08, 23:07 i tutaj Maciejewski ma b. dobre opinie www.znanylekarz.pl/lekarze-polska-wszyscy.php?q=koszalin+ginejolog+maciejewski Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine200 Re: prof. Maciejewski-ginekolog-OPINIE 02.03.16, 21:53 Od dwóch lat chodziłam do innego ginekologa (nie mam zamiaru wymieniać nazwiska)ale nie pomógł . Dziękuje Bogu ,że dostałam się do Prof.Maciejewskiego .To nie tylko wspaniały człowiek lekarz z powołania ,ale bardzo dobry ginekolog najlepszy z najlepszych .Wcześniej miałam pojdyncze dwie wizyty też u dwóch innych ginekologów.Bardzo dobry ginekolog ,który zrobi wszystko by pomóc pacjentce .Ufam całkowicie ;)Poza tym będąc na wizycie zapomina się o stresie jakim jest wizyta u ginekologa.Zawsze mnie to przerażało niesamowicie mimo ,iż mam prawie 30 lat. Pan Maciejewski mógłby być również psychologiem potrafi wprowadzić spokój w człowieka ,który ma depresje :)najlepszy lekarz jakiego znam ;) Polecam z całego serca !!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś