ulawisnia 11.02.09, 11:29 witam!mam pytanie.moze ktos z Was byl ostatnio w ch forum?moze ktos widzial jakies oferty pracy w sklepie odziezowym?czy tam wogole sa jakies oferty?Z gory dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djkaaa Re: ch forum 11.02.09, 12:11 Poszukaj ofert w Głosie Koszalińskim. Ostatnio widziłam, ale konkretów nie pamiętam i może w Urzędzie Pracy będą jakieś oferty. Powodzenia w poszukiwaniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
laura_w22 Re: ch forum 11.02.09, 12:43 Na pewno coś było bo widziałam na szybach w sklepach, tylko nie pamiętam teraz w jakim. Odpowiedz Link Zgłoś
j0tj0t87 Re: ch forum 13.02.09, 01:15 A nie prościej pofatygować się do tych sklepów i zostawić CV + list motywacyjny + zdjęcie, albo chociaż poszukać ofert w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ch forum 13.02.09, 09:10 j0tj0t87 napisał: > A nie prościej pofatygować się do tych sklepów i zostawić CV + list motywacyjny > + zdjęcie, albo chociaż poszukać ofert w internecie? > Tak po prostu, no to traci cały nimb tajemniczości. Odpowiedz Link Zgłoś
ulawisnia Re: ch forum 13.02.09, 12:29 w internecie szukam ciagle i nic kompletnie nic.a do forum juz niedlugo sie wybieram.trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: ch forum 14.02.09, 09:35 napewno cos znajdziesz ... jak bylam rzucaly mi sie w oczy ogloszenia Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Re: ch forum 14.02.09, 10:01 A nie prosciej pomoc osobie która o to prosi? Chyba właśnie zakłada post żeby się czegoś dowiedzieć prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
subarashi Re: ch forum 09.02.10, 11:03 no właśnie...co do ofert pracy to na pewno powinny się niedługo jakieś pojawić, bo otwierają się nowe sklepy, tylko nie wiem jakie..\;/ szukam wszedzie informacji na ten temat, a caly czas jest glucho...moze ktoś z was się orientuje co to są za marki???? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś