yolac1 14.05.09, 14:42 Gdzie w Koszalinie bez problemu ochrzczę nieślubne dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: chrzest 14.05.09, 15:03 A to w Kościele Rzymsko-Katolickim opłacani z tacy księża nadal robią łaskę, że ochrzczą dziecko? A podobno wobec Boga wszystkie dzieci są równe. Odpowiedz Link Zgłoś
dorpaula Re: chrzest 14.05.09, 19:21 spróbuj u księdza Ryszarda Łopaciuka, jest on proboszczem w parafii św.Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
yolac1 Re: chrzest 15.05.09, 09:27 niestety, są tacy księża! chyba w ich kościołach jest zbyt tłoczno :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lenka291 Re: chrzest 18.06.09, 12:56 czy załatwiłaś chrzest? jeśli tak to w którym kościele? a jeśli nie to polecam ten mały kościółek garnizonowy przy ul piłsudskiego.moja koleżanka chrzciła tam nieślubne dziecko. ksiądz nie robi problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka153 Re: chrzest 18.06.09, 19:59 tez polecam kaplice na pilsudskiego tez znajoma chrzcila tam dziecko bez zadnych problemów ja swoje chrzcilam na łużyckiej i tez nie bylo zadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
mama_miloszka Re: chrzest 18.06.09, 20:09 A ja polecam kościół w Manowie, zero problemów, zero zaświadczeń, zero, formalnośći no i ksiądź nie chciał pieniędzy w kopercie, choć na nasza prośbę chrzest odbył się w sobotę - też bez najmniejszego problemu, a przyjęcie robiliśmy wdelos restauracja grecka w kretominie - też polecam przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś