ulawisnia 27.07.09, 20:27 Czy wiecie gdzie jest dobre zoo w Polsce?Czy jest zoo w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaszek5 Re: Zoo 28.07.09, 11:24 ja polecam: 1. www.zoosafari.com.pl 2. Park dinozaurów w Solcu Kujawskim 3. Miasteczko westernowe - Zieleniewo pod Kołobrzegiem 4. Safari w Kadzidłowie 5. Zoo na trasie między Człóchowem a Wałczem, ponoć duże, wybieramy się niebawem. Niestety nie byłam w Gdański w ZOo więc nie mam porównania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulawisnia Re: Zoo 28.07.09, 12:19 Gaszek a mozesz mi cos wiecej napisac o tym zoo miedzy czlochowem a walczem?Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
gaszek5 Re: Zoo 28.07.09, 13:20 Niewiele wiem, bo mąż niedawno przejeżdzał tą trasą i zobaczył. Wiem że to zoo jest przy stacji benzynowej, że jest całkiem duże. W internecie znalazłam zdjęcia: borneuksbno.pinger.pl/m/1267922 MOże w najbliższy weekend tam pojedziemy, wtedy będę mogła powiedzieć coś więcej na ten temat. Słyszałam,że koło Białego Boru jest też jakieś mini zoo. pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
gaszek5 Re: Zoo 28.07.09, 15:47 Znalazłam stronę tego zoo: www.odejewski.pl/pl/dokumenty/zoo pozdrawiam udanego wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
asia_k_19 Re: Zoo 29.07.09, 07:53 tego zoo przy westerncity w zieleniewie absolutnie nie polecam, byliśmy tam jakiś czas temu, zwierząt mało, wszytskie w podejrzanie ciasnych klatkach, małpa z uciętym (?) ogonem, strusie bez połowy piór... nie znam się na zwierzętach ale miałam wrażenie, że te chyba są chore albo bardzo zaniedbane za to zoo w gdańsku oliwie jest zświetnie, łażenia na cały dzień, dużo zwierzaków, kolejka którą można objechać całe zoo Odpowiedz Link Zgłoś