Gość: rafik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:04 Zapraszam do głosowania na liste nr 20 do Rady Warszawy (NASZE MIASTO) okręg wyborczy nr 7 (targówek, wawer,wesoła, rembertów) miejsce nr 9 (ostatnie) - Rafał Pułka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bkolmasiak Re: okręg nr 7 07.11.06, 02:10 Znowu Pan "Partiom już dziękujemy, także trzem moim byłym":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: okręg nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:50 Widze, że PO cały czas wychodzi tylko głośnie krzyczenie i głoszenie kłamstw. Wiele razy musieliście już publicznie przepraszać, szczególnie Rokita (ale widze kolega szybko się uczy od swoich mistrzów). Ciekawe kiedy zajmiecie się Polską - daje słowo jako opozycja tez mozecie coś robic dla kraju, a nie tylko się awanturować i wypisywać kłamstwa o ludziach. Powodzenia, a będzie wam potrzebne bo za 4 lata ludzie was rozliczą i może być kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
bkolmasiak Re: okręg nr 7 07.11.06, 02:57 Uśmiałem się:D Jestem bezpartyjny, działam w stowarzyszeniu Inicjatywa Młodych Tak i Forum Liberalnym, a PO zaprosiło mnie na swoje listy jako lidera lokalnego środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: okręg nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:59 Przecież wy cały czas współpracujecie z PO Odpowiedz Link Zgłoś
bkolmasiak Re: okręg nr 7 07.11.06, 03:15 Współpracujemy na zasadach partnerstwa i wzajemnego szacunku, co pozwala nam zachować pełną niezależność. Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: okręg nr 7 07.11.06, 17:39 1. Jadwiga Behn Członkini warszawskiego koła Zielonych. 2. Ernest Lewicki Student Wydziału Filozofii i Socjologii Uniwersytetu Warszawskiego, współprzewodniczący Stowarzyszenia Ostra Zieleń. 3. Grzegorz Mroczek Absolwent Wydziału Organizacji i Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego, do 1998 roku urzędnik administracji państwowej, od 1998 roku prowadzi własną działalność gospodarczą. Pracuje wolontaryjnie, pomagając osobom niepełnosprawnym. 4. Szymon Sieniarski Absolwent Wydziału Ochrony Środowiska Uniwersytetu Warszawskiego. Członek założyciel partii politycznej Zieloni 2004, członek warszawskiego koła Zielonych, działacz organizacji ekologicznych. Pracuje w Społecznym Instytucie Ekologicznym. 5. Grzegorz Kudlak Informatyk. www.warszawa.zieloni2004.pl ------------------ Natura 2000 - zmarnowana szansa Odpowiedz Link Zgłoś