kasienka_lol 01.03.12, 10:19 Czesc, jestem tutaj nowa, dopiero was znalazlam i bardzo sie ciesze ze takie forum jest Mieszkam w 21bez i jestem mama dwoch dziewczynek (7 i 8lat) Pozdrawiam wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpazuza Re: Witam 01.03.12, 10:27 Hej ja mieszkam w 20 bez to po sąsiedzku i tez ma 2 córki jedna ma 8 lat wiec w wieku twoich córek a druga prawie 4 . Moze twoje córki szukają polskiej koleżanki chetnie sie spotkamy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka_lol Re: Witam 01.03.12, 10:38 Pewnie, kiedys czemu nie Nie tylko one szukaja kolezanek Ja jestem tu 3lata, do nauki jezyka sie przekonac nie umie (w koncu trzeba bedzie, zbieram sie do tego powoli) wiec i pogadac nie ma z kim bo rzadnych polskich mam z dziecmi nie znam a jak sie tu nikogo nie ma to i wiadomo ze bez dzieci ciezko sie gdziekolwiek wybrac.. Odpowiedz Link Zgłoś
malpazuza Re: Witam 01.03.12, 10:52 Hej wysłałam ci maila na poczte gazetową pozdrawiam no i co ja zrobię, że ja tak mam ..... Odpowiedz Link Zgłoś