10.03.12, 10:40

Dziewczyny potrzebuje pozyczyc lub odkupic spacerowke parasolke dla mojej 4 letniej corki na ktora wczoraj zlamala noge na hulajnodze nie musi byc piekna wazne zeby jezdzila chodzi o to zeby nie byc uziemonym w domu na 6 tygodni . Jezeli znacie kogos takiego bardzo prosze o kontakt
Obserwuj wątek
    • mama666latka Re: pomocy 11.03.12, 06:54
      www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/marktplatz?keyword=kinderwagen&x=0&y=0
      • malpazuza Re: pomocy 11.03.12, 11:51
        Juz tam szukalismy niestety te co by sie nadawaly sa juz nieaktualne . Jutro mojego meza szef ma nam przywiezc wozek po swojej corce mam nadzieje ze bedzie sie nadawal , dzieki za odzew
    • sagula Re: pomocy 27.03.12, 16:11
      Hej, ja mam taki wózek, nawet dwa. Jeden to Maxi Cosi Mura czerwono-czarna a drugi to zwykła spacerówka na zakupy (kupiona na wyjazd wakacyjny i używana może z 5 razy po wakacjach w CH) taka jak ta:
      allegro.pl/sliczny-wozek-fioletowy-mamas-papas-pipi-ideal-i2219299855.html
      Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać, jakoś się dogadamy.

• malpazuza Re: pomocy 27.03.12, 20:20
        Dziekuje bardzo ale juz jest nie potrzebny , mamy wozek inwalidzki fajnie bo kasa chorych wszystko refunduje no i nie ma problemu z nozka , poniewaz corka ma gips zalozony na cala stope az do polowy uda i w spacerowce ta noga by sie nie miescila bo nie mozna jej zgiac , ale dziekuje bardzo no i za 1,5 tygodnia powinna juz byc bez gipsu

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka