Dodaj do ulubionych

pilnie potrzebny telefon

12.12.12, 12:20
Kochane pomocne emamy pilnie poszukuje jakiegokolwiek telefonu który by działał w sieci play nie ważna marka czy stan może być nawet stan prehistoryczny byle by szło dzwonić z niego mój właśnie sie rozpadł nie stać mnie na kupno nowego a jest mi bardzo potrzebny często dzwonie po lekarza ze względu na stan zdrowia młodszego synka plus często jeżdżę z nim sama samochodem na różne zabiegi i niestety w taką pogodę wole mieć kontakt w razie co z kimś z domowników. Mogę pokryć koszt przesyłki
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: pilnie potrzebny telefon 12.12.12, 19:47
      Telefonem nie pomogę, bo właśnie oddałam swój mamie. Ale skoro możesz pokryć koszt wysyłki (czyli ok 10 zł) to przejrzyj allegro. Ludzie sprzedają stare modele właśnie za takie kwoty, choćby: sony ericcson
      Może udaloby Ci się znaleźć ze swojego miasta i sprawdzić przed zakupem. Piszę to na wszelki wypadek, gdyby akurat nikt nie miał do oddania tutaj.
      • aniaj21 Re: pilnie potrzebny telefon 12.12.12, 19:49
        dzięki już przeglądałam z moich okolic nic za grosze nie ma na razie ale cały czas monituje allegro plus tablice :)
        • penelopa40 Re: pilnie potrzebny telefon 14.12.12, 11:56
          stary telefon to ja mam, nawet pewnie niejeden, ale co on musi mieć żeby działać w tej sieci play ???? bo ja mam w innej sieci numery więc nie wiem ... choć chyba telefon jak telefon, działa w każdej sieci, nie znam się na tym...
          stara jakaś nokia, może być??? modelu nie pomnę, aha i ładowarki czy masz do nokii?
          • prochottka1 Re: pilnie potrzebny telefon 14.12.12, 14:13
            penelopa40 napisała:

> stary telefon to ja mam, nawet pewnie niejeden, ale co on musi mieć żeby działać w tej sieci play ????

nie moze miec blokady simlock
            kiedys operatorzy blokowali swoje telefony i jak ktos kupil w erze to musial juz w tej sieci zostac
            zdjecie blokady kosztuje jakies 30 pln
            • atena12345 Re: pilnie potrzebny telefon 15.12.12, 13:03
              prochottka1 napisała:

> penelopa40 napisała:

> zdjecie blokady kosztuje jakies 30 pln

można to zrobić przez internet i kosztuje wtedy ok. 6 zł
    • aniaj21 Re: pilnie potrzebny telefon 14.12.12, 14:04
      penelopa model nie wazny byle by szlo dzwonic. Ladowarke do noki mam. :)
      • penelopa40 Re: pilnie potrzebny telefon 14.12.12, 15:35
        no to podaj adres, chyba żadnych blokad ten tel nie ma...
        • aniaj21 Re: pilnie potrzebny telefon 14.12.12, 22:17
          nieaktualne - penelopa40 przekaze mi telefon. Jeszcze raz bardzo dziekuje :)
          • penelopa40 Re: wysłałam 17.12.12, 20:59
            bąbelkowa koperta A4, priorytet
            • aniaj21 Re: wysłałam 18.12.12, 13:11
              penelopa40 dziękuję bardzo jak tylko dojdzie dam od razu znać :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka