Dodaj do ulubionych

szukam wzoru Matki Boskiej Kazanskiej

01.01.14, 18:43
https://www.garnek.pl/jaga50/3984901/matka-boza-kazanska
Szukam tego wzoru. Kiedyś na chomikuj widziałam podobny tylko miał czarne okrągłe tło, ale nie mogę tego znaleźć. Może ktoś wie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • halina19536 Re: szukam wzoru Matki Boskiej Kazanskiej 01.01.14, 20:10
      chomikuj.pl/halina53/ROB*c3*93TKI++R*c4*98CZNE/HAFT++XXX/postaci/religijne/ikony+*c5*9bwi*c4*99tych link mi nic nie pokazuje Ta którą ma jest na niebieskim tle. (h. KONIEC )
      • krescencja Re: szukam wzoru Matki Boskiej Kazanskiej 01.01.14, 22:37
        podaj adres na moją gazetową, otrzymuję zwroty
      • oddajkredki Re: szukam wzoru Matki Boskiej Kazanskiej 02.01.14, 21:57
        Dziękuję, po długich poszukiwaniach już znalazłam sama wink chodziło mi o inny.
        chomikuj.pl/bjlink/ikona+M.B.Kazanska
        • krescencja Re: szukam wzoru Matki Boskiej Kazanskiej 02.01.14, 22:21
          Mam schemat czarno-biały Solaria
          • salcia6 Re: szukam wzoru Matki Boskiej Kazanskiej 10.01.14, 12:38
            Ja wyszyłam z tej strony z tego programu ozdobiłam go jeszcze cyrkoniami koronę zrobiłam złoto srebrną i wyszło arcydzieło kiedyś chwaliłam się na forum tym albo Igłą i nitką ja by co to pomogę
            • zazuzina Re: Salcia 13.01.14, 08:57
              a mam pytanie jak z tej strony ściągnąć wzór? znalazłam cudną ikonę MB Iwierskiej ale jak próbuję "skaczat schemu" to wyskakuje mi napis, że plik jest uszkodzony. Próbowałam też inne wzory i z wszystkimi jest to samo.
              • halina19536 Re: Salcia 13.01.14, 12:30
                Tu jak się ściąga nie wiem,ale jest tu club.osinka.ru/picture-1883388?p=5810378 wystarczy nacisnąć ten niebieski link Иверская Богоматерь в графике po prawej .
            • salcia6 Re: zazuzina 15.01.14, 13:16
              klikasz na napis kazańska otwiera się strona gdzie na górze pisze skaczat schema klikasz myszką i wyskakuje okienko gdzie zapisać klikasz zapisz i się zapisuje
              jeśli się nie uda to prześlę ,tylko proszę przesłać adres na jaki wysłać
              jeszcze raz wklejam tę stronę
              shemka.at.ua/load/ikony_obrazy/kazanskaja/26-1-0-1258
              salcia6@gazeta.pl
              chomikuj.pl/salcia6
              • zazuzina Re: zazuzina 16.01.14, 12:39
                Salcia
                właśnie tak robię i pisze, że plik jest uszkodzony nie wiem o co chodzi..
                gdybyś mogła wrzucić mi na agn.mal@wp.pl to byłaby wdzięczna.
                A już dozgonnie wdzięczna bym była gdyby udało się zapisać również i Mikołaja Cudotwórcę
                (z tych samych stron) i przesłać.
                • salcia6 Re: zazuzina 17.01.14, 16:01
                  Poszły pod wskazany adres

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka