magilaina 13.07.18, 11:12 Hej, hej Mam do sprzedania po zlikwidowanej pasmanterii mojej Mamy bardzo dużo muliny Anchor Coatasa. Bawełna egipska. Kto haftuje, ten zna jakość. Chcę pomóc Mamie wycofać choć część pieniędzy, więc cena symboliczna - 1 zł. Bardzo dużo kolorów. Metaliki oraz melanże też. Może ktoś byłby zainteresowany? Odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka. Przy zakupie powyżej 100 sztuk 0,85 groszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_ep Re: Mulina Anchor - bardzo tanio oddam 14.07.18, 12:25 Wrzuć ogłoszenie na Facebook, np. na grupę "Haft krzyzykowy-co mi zalega w szafie,sprzedaz,wymiana". Możesz dać wyższą cenę, Anchor jest bardzo dobrą muliną Odpowiedz Link
magilaina Re: Mulina Anchor - bardzo tanio oddam 16.07.18, 11:55 Bardzo dziekuję za radę Odpowiedz Link
magilaina Re: Mulina Anchor - bardzo tanio oddam 16.07.18, 11:55 Można tu, a możemy też rozmawiac massengerze Fb - Magdalena Korzniakow Odpowiedz Link
dona2000 Re: Mulina Anchor - bardzo tanio oddam 16.07.18, 00:50 jestem chętna,czy tu mam podać numery,które mnie interesują? Odpowiedz Link