czekoladziak 27.11.08, 10:16 allaqwe.mylivepage.ru/image/1683_%D0%93-%D0%9A/first tej stronki chyba jeszcze nie było ... miłego przeglądania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladziak Re: dla wielbicielek Golden Kite :) 27.11.08, 10:28 i jeszcze jedna safiyasafiya.mylivepage.ru/image/1486_Golden_Kite Odpowiedz Link
kwiatek-maks Re: dla wielbicielek Golden Kite :) 27.11.08, 14:52 Nie mogę nic stamtąd ściągnąć Pomocy! Odpowiedz Link
czekoladziak jak ściągnąć 27.11.08, 17:03 pierwsza stronka: po lewej stronie klikamy na Cxembi, wchodzimy do folderu pod tą samą nazwą i szukamy nazwy pliku o takiej samej nazwie jak obrazek i już druga strona: po lewej stronie pod białą kreską 4 pozycja ... apxnb i na tej samej zasadzie co wyżej Mam nadzieję, że w miarę dobrze wytłumaczyłam Odpowiedz Link
satinette Re: jak ściągnąć 27.11.08, 19:01 postepuje zgodnie z twoimi instrukcjami i nic nie widze zadnych plikow do sciagniecia. Odpowiedz Link
artjoasia Re: jak ściągnąć 27.11.08, 19:59 Z całego potężnego folderu GK do ściągnięcia są tylko dwa pliki. Czekoladziak, skoro Ty masz konto na mylivepage, to może widzisz trochę co innego? Odpowiedz Link
wandula60 Re: jak ściągnąć 28.11.08, 11:18 na tej stronie wzory gk są tylko dla przyjaciół, trzeba prosić o przyjęcie na forum rosyj. wandula60 Odpowiedz Link
czekoladziak przepraszam 28.11.08, 17:45 dziewczyny przepraszam bardzo za zamieszanie , nie dojrzałam do końca i faktycznie nie można ściągać . Obiecuję poprawę i na drugi raz będę sprawdzać wszystko do końca. Tak się cieszyłam, że coś dla Was znalazłam, że działałam pochopnie jeszcze raz przepraszam . Odpowiedz Link