telimenus 10.08.09, 13:40 Mam pytanie Czy dzieci ze Swarzędza są przyjmowane do publicznych żłobków w Poznaniu? A jakie istnieją żłobki w Swarzędzu oprócz "Maciusia", (mogą być również te prywatne)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irima2 Re: żłobki 10.08.09, 15:23 Odpowiedziałam Ci już w wątku na innym forum. Z prywatnych żłobków, to wiem o tym: www.naszebrzdace.pl Dlaczego szukasz czegoś innego poza Maciusiem? Ja się wybieram tam złożyć podanie - nie wiesz czy jest szansa na miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
telimenus Re: żłobki 10.08.09, 16:08 Boję się, że w Maciusiu nie ma tyle miejsc i mogę się nie "załapać", a poza tym w Poznaniu było by mi wygodniej, tam z mężem pracujemy więc dłużej moglibyśmy być z małą od rana i wcześniej byśmy ją odbierali. W Maciusiu jeszcze nie byłam, kolejki ponoć duże-moja dzidzia się jeszcze nie urodziła ale działam na zapas. A ile ma Twoje maleństwo i kiedy chcesz je posłać do żłobka? Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: żłobki 11.08.09, 13:23 Mój synek ma 1,5 miesiąca. Do żłobka chciałabym go posłać od września 2010 - będzie miał wtedy 14 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
telimenus Re: żłobki 11.08.09, 18:45 Myślę, że tyle czasu starczy aby Twój brząc się dostał do tego żłobka. Ja rodzę pod koniec września a w czerwcu jestem zmuszona oddać moją kruszynę do żłobka będzie mieć wtedy ok 9 miesięcy. Jak się dowiesz jakie są kolejki daj znać proszę, a czy wiesz może od której godziny otwierają żłobek? Odpowiedz Link Zgłoś