black_halo
15.04.12, 23:59
Postanowilam kupic sobie wreszcie zaslony tylko na kolor zdecydowac sie nie moge. Sciany sa w koloerze jasnego pudrowego rozu, zmiana koloru nie wchodzi w gre bo mieszkanie jest wynajmowane, zreszta nie chce mi sie nawet. Moje wnetrze jest bardzo niestylowe i niereprezentacyjne, kazdy mebel z innej beczki ale to lokum tymczasowe na jakies 2-4 lata, dopoki nie odlozymy na cos wlasnego. Zaslonki natomiast sa mi potrzebne bo idzie lato i nie wytrzymam ani jednego roku wiecej gdy slonce bedzie mi robilo saune w salonie. Dlatego musza byc nieprzepuszczajace swiatla.
Myslalam nad jakims ciemnym bordo ale moze byc przytlaczajacy przy jasnych scianach i meblach, odpada kremowy bo u mnie strasznie sie kurzy i co chwila bym musiala prac. Mysle nad srebrnym albo wlasnie ciemniejszym niz sciany pudrowym rozem. fajnie by bylo gdyby cena nie byla wyzsza niz 20-25pln za metr bo zamierzam kupic w Polsce, tu gdzie mieszkam ceny za metr sa kosmiczne ;D Podoba mi sie szantung ale moze ktos moze polecic cos innego? Ogolnie to licze na porade w kwestii koloru i moze ktos zna jakis fajny sklep interentowy.