slotna 09.01.13, 00:17 Kupilam sobie irygator i mam pytanie do uzytkowniczek podobnych urzadzen - czy w waszych ten strumien wody jest ciagly czy moze jakby pulsuje? Bo u mnie to drugie i nie wiem, czy tak powinno byc, czy mam leciec wymieniac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azymut17 Re: Irygator - pytanie. 09.01.13, 00:23 Ale ten irygator służy do jakich miejsc? Bo ja kojarzę tylko Tantum Rosa i on jako żywo nie pulsuje... Odpowiedz Link
slotna Re: Irygator - pytanie. 09.01.13, 00:28 :D Do przestrzeni miedzyzebowych sluzy :) Bylo juz kilka watkow, zreszta one mnie sklonily do zakupu, ale sa zarchiwizowane. Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: Irygator - pytanie. 09.01.13, 00:38 azymut17 napisała: > Ale ten irygator służy do jakich miejsc? Bo ja kojarzę tylko Tantum Rosa i on > jako żywo nie pulsuje... O mało się nie popłakałam ze śmiechu ... Odpowiedz Link
marikooo Re: Irygator - pytanie. 09.01.13, 11:18 azymut17 napisała: > Ale ten irygator służy do jakich miejsc? Bo ja kojarzę tylko Tantum Rosa i on jako żywo nie pulsuje... Miałam to samo skojarzenie :) O zębach nawet nie pomyślałam :D Odpowiedz Link
ansil Re: Irygator - pytanie. 10.01.13, 09:16 a ja w zyciu nie widzialam takiego.. jesli juz mialabym z czyms innym ten zebowy pomylic, to bym w strone irygacji roslin poleciala, ale na co lobbystkom taka wiedza ;) przerazliwie toto wyglada.. wole ten do zebow.. Odpowiedz Link
ansil Re: Irygator - pytanie. 09.01.13, 09:02 ja mam do zebow taki ;)i on troszke pulsuje.. sa w opcje w glowicach- mozesz ustawic jeden strumien krecacy, albo tryb "prysznicowy ;) tryb prysznikowy jest wg mnie lepszy i on lekko pulsuje, chyba zeby zwiekszyc uderzenie.. irygator boska rzecz.. w zyciu sama szczatka sie zebow tak nie umyje.. Odpowiedz Link
slotna Re: Irygator - pytanie. 09.01.13, 12:45 Kupilam mini Waterpik i on ma tylko 3 szybkosci czy jak to zwac. Ta trzecia jest okropnie silna, ustawiam miedzy 2 a 3. Czyli pewnie powinien pulsowac, dzieki :) Swoja droga, dobrze, ze nie kupilam duzego - nie zmiescilby mi sie na umywalce. Zgadzam sie, ze jest boski :) Odpowiedz Link
akna Re: Irygator - pytanie. 09.01.13, 15:22 Tak, to będzie mój wątek na poprawę humoru ;D Odpowiedz Link
slotna Re: Irygator - pytanie. 09.01.13, 19:33 Jeszcze wpis Teresy z poprzedniego watku ;) forum.gazeta.pl/forum/w,86228,126049165,126057633,Irygator.html Odpowiedz Link