Dodaj do ulubionych

Pościel - sklep

09.02.16, 20:53
Szukam pościeli w nietypowych wymiarach 200x200, poduszki 50x60, czyli wymiar Ikeowy, ale nie chcę z Ikei :)

Czy któraś z Was poleca jakiś polski sklep internetowy z pościelą, w którym mogłabym np. uszyć na zamówienie?

Wpadł mi w oko Bertax, ale widziałam sporo niepochlebnych opinii, więc sama nie wiem, czy zaryzykować.

Wiem, że oczywiście mogę w dowolnym sklepie kupić zestaw większy, potem zanieść do krawcowej i zmniejszyć, ale jakby nie o to mi chodzi :)

Będę wdzięczna za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • mniickhiateal Re: Pościel - sklep 09.02.16, 21:39
      HM Home też ma ikeowskie wymiary. Ale to też szwedzka sieciówka i być może zło?
      • yaga7 Re: Pościel - sklep 10.02.16, 06:02
        Nie, nie chodzi o to, że zło, tylko mam już pościel z Ikei, chcę coś innego :)

Dzięki za namiar HM Home, ale niestety, nic mi nie wpadło w oko (problem w tym, że nie lubię pasteli i gładkiej pościeli, muszę mieć jakieś żywe kolory i konkretne wzory).
        • mniickhiateal Re: Pościel - sklep 10.02.16, 08:18
          A jak tak, no to hiszpańska sieciówka Zara Home również ma ikeowskie rozmiary i bardziej fantazyjne kolory i wzory i mnóstwo tego.
          • yaga7 Re: Pościel - sklep 10.02.16, 08:31
            Dzięki, posprawdzam :)
    • kulka_kulkowa Re: Pościel - sklep 09.02.16, 22:56
      Może dekoria.pl? Na pewno szyją pokrowce na ikeowskie kanapy i fotele. Szyją też rolety na wymiar itp. Często mi się "odbija o oczy" na blogach wnętrzarskich.
      • yaga7 Re: Pościel - sklep 10.02.16, 06:02
        Dzięki, sprawdzę.
    • anna-pia Re: Pościel - sklep 10.02.16, 10:39
      Kupowałam pościel Andropolu na allegro, jakąś inną w karo.waw.pl i coś jeszcze w www.amw.pl.
      • yaga7 Re: Pościel - sklep 10.02.16, 10:49
        Dzięki za namiary, ale po wstępnym rzuceniu okiem mają niestety tylko standardowe wymiary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka