starypierdola 06.08.10, 23:42 Chyba wszyscy czekaja na Luize zeby cos zamieszala? Ale ona w weekendy nie foruje .... Co to bedzie, co to bedzie??!! Niespokojny SP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
docsq w zwiazku z czym nalezy sie nagroda 07.08.10, 14:24 & the winner is..... staryperdola Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: w zwiazku z czym nalezy sie nagroda 08.08.10, 13:22 W Polsce i na polnocnej polkuli chyba sezon ogorkowy??? wiec kto ma pisac??? Ja jestem 'zapracowana'...jezdze zawziecie na rowerze w celu utrzymania formy jakotakiej, laze po gorach itp coby poslizgac sie na sniegu zanim stopnieje. Jutro wyjezdzam i nie ma mnie do odwolania. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link
docsq Re: w zwiazku z czym nalezy sie nagroda 08.08.10, 14:49 przyjemnego fruwania na miotle Odpowiedz Link
starypierdola Eureka! Juz wiem czemu!! 12.08.10, 17:20 WYBORY za pasem. Na kogo glosowac? Kogo wspierac??? Kan miala wspierac ta "pommie" kretaczke, ale wyjechala ..... O luizie nic nie wiadomo .... Chyba zdecyduje sie na liberalow .... Skonfundowany SP Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Chyba jednak nie wiesz :o) 13.08.10, 01:13 Wybory-shmybory, przeciez to dopiero za tydzien. Tymczasem sezon narciarski w pelni, tak samo sezon na trekkingi w centrum Australii, w ogrodach praca wre, bo wiosna przyszla miesiac wczesniej, wszyscy zerwali sie rowniez do wiosennych porzadkow, malowania itp. Doprawdy nie ma czasu na forumowanie! Ale nie martw sie, gdy korporacja w koncu mnie wypusci ze swych szponow, moze znajde 15 minut na pisanie na forum. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link