kiwigirl 15.11.06, 15:36 jako ze się nauczyłam wklejać foty zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji śmiesznych znaków drogowych z NZ fotoforum.gazeta.pl/72,2,729,52230812,52230812,0,2.html?v=2 jak ktoś ma wiecej to prosze doklejajcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia763 Re: znaki drogowe :D 15.11.06, 20:27 Przecudne )) Znaczy maja tam poczucie humoru zupelnie podobne do polskiego Odpowiedz Link
poledownunder Re: znaki drogowe :D 15.11.06, 21:32 bardzo urocze! ja mam gdzies inna wersje rowerzysty, zrobiona kolo mostu kolejowego kolo Blenheim, i znaki typu "Uwaga pingwin na drodze!". Moze sie doszukam. A propos poczucia humoru, podkradam pomysl z innego forum i zalaczam linki do paru zabawnych reklam z kiwijskiej tv: piwko z lodami Odpowiedz Link
kiwigirl Re: znaki drogowe :D 16.11.06, 11:02 kurcze, bez dźwięku zupełnie nie łapię co fajnego w tych lodach... a jako ze poledownunder idziemy dwu-forumowo to wkleje i tutaj ostatnio znalezione "marzenie Kiwi" Odpowiedz Link
kiwigirl Re: znaki drogowe :D 16.11.06, 11:03 niestety nie umiem tutaj takiego łądnego linka założyc wiec wlepiam po prostu: www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Pole - jak na gazecie zrobić taki link jak twoje piwo i lody? Odpowiedz Link
poledownunder Re: znaki drogowe :D 19.11.06, 08:34 przepraszam za zwloke, korzystajac z dlugiego weekendu wyjechalismy sobie za miasto i bylam (o zgrozo) bez komputera. oto jak wyglada moja sygnaturka, tak sie wkleja linki takie jak "piwo": <ahref="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43645">Forum Aotearoa</a> Uwaga! Miedzy "a" a "href" powinna byc spacja, ktora wyjelam, zeby pokazalo kod a nie rezultat. W cudzyslowiu wpisujesz adres strony, a miedzy znakami >< to co chcesz zeby sie pokazalo na ekranie. A lody niestety trzeba ogladac z dzwiekiem! Odpowiedz Link
kowalsia kiwi dostal nagrode! 29.03.07, 10:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,4019552.html zobaczcie, filmiki godne uwagi! Odpowiedz Link
silverlode Re: znaki drogowe :D 17.11.06, 15:19 Bezbledna jest ta reklama piwa, poplakalam sie ze smiechu. W ogole to jakos reklamy piwa sa niezle. Mam tez taka jedna ulubiona Heinekena, ktora do tej pory mnie rozbawia: www.youtube.com/watch?v=x_iPvUWyzhE pozdrawiam, silverlode Odpowiedz Link
poledownunder Re: znaki drogowe :D 22.11.06, 08:44 jeszcze takie sobie przypomnialam (niestety tez konieczny jest dzwiek). ostatnio w tv leci taka reklama zachecajaca do odwiedzania australii: Where the bloody hell are you? Fair Go, tutejszy program tv dla konsumentow-narzekaczy,nakrecil : wersje kiwi ...nie mozna im zarzucic ze nie maja do siebie dystansu Odpowiedz Link
kowalsia Re: znaki drogowe :D 15.11.06, 21:17 Jak bylam w NZ po raz pierwszy, to wydawalo mi sie, ze tu znaki sa wieksze niz w Europie. Teraz juz tego nie widze. Czy one faktycznie sa wieksze? Odpowiedz Link
kiwigirl Re: znaki drogowe :D 16.11.06, 10:58 Na pewno większe sa te z serii "kampanii społecznych" czyli takei niby bilboardy mówiące żebyś nie jechał po pijaku itp. Choć ogólnie miałam wrażenie że one bardziej zachecają by robić odwrotnie niż na nich napisane ... ? Odpowiedz Link
astarte4 Re: znaki drogowe :D 16.11.06, 11:17 Dokleilem, ale Cenzor jeszcze nie zaaprobowal. Odpowiedz Link
kiwigirl Re: znaki drogowe :D 16.11.06, 12:39 jak to ? mnie się wklejają automatycznie... Odpowiedz Link
poledownunder Re: znaki drogowe :D 19.11.06, 08:35 mi tez, ale na poczatku jak zaczelam wklejac byly cenzorowane, widac trzeba przejsc okres probny. Odpowiedz Link
paiha Re: znaki drogowe :D 23.11.06, 14:30 Uprzejmie prosze nie pisac takich ciekawostek o okresie probnym, bo nie sa zgodne z prawda. Zdjecia w nowym systemie wklejaja sie automatycznie. Paiha Odpowiedz Link
poledownunder Re: znaki drogowe :D 23.11.06, 20:13 paiho, przepraszam, nie zamierzalam urazic, o okresie probnym napisalam jako przypuszczeniu, nie ciekawostce. kiedy zaczelam zalaczac zdjecia w starym systemie na poczatku musialy byc akceptowane przez moderatora, pozniej to sie zmienilo, jeszcze przed wejsciem nowego systemu wklejania zdjec. mam prawo nie wiedziec, ze w nowym systemie wszyscy moga automatycznie zamieszczac zdjecia. astarte, prosze, sprobuj jeszcze raz. najlatwiej jest moim zdaniem zalozyc wlasna galerie i pozniej zalaczac zdjecia z tejze do poszczegolnych watkow. wchodzac na strone galerii powinienes zobaczyc przycisk "dadj" z prawej strony ekranu. dzieki. Odpowiedz Link
kiwigirl Re: polskie drogowskazy w odwecie:) 17.11.06, 12:01 dobre ! my jeszcze gdzieś mamy zdjecie jak z tatą pozujemy bez koszulek przy znaku do Chorwackiej wsi GOLASY ale niestety to bardzo stare zdjecia jeszcze nie cyfowe a skanerka nie mam... Odpowiedz Link
astarte4 Re: znaki drogowe :D 23.11.06, 13:09 Chyba gamon ze mnie, znaki drogowe "nie weszly"... Odpowiedz Link
tygrynio12 Re: znaki drogowe :D 02.04.07, 14:09 fotki super jakbym umiał to zrobic to przesłał bym wam smieszne fotki znaków z islandzkich dróg tez sa ciekawe typu uwaga barany, ograniczenie predkości do 35km, uwaga skutery sniezne i pare innych.... Odpowiedz Link