morfeusz_1 Re: gdzie można potańczyć ... ? 06.01.13, 22:21 Przyjezdzaj na skoki pod Wielką Krokiew potańcujemy sobie że hej, dziołcha ! Restauracja Kalina - Zakopane - Kapela Góralska Odpowiedz Link
poraj55 Re: gdzie można potańczyć ... ? 07.01.13, 08:28 W starych Wierchach możesz chyba się na rurze pokręcić;) Ja bym jednak raczej doradzał harce z Morfickiem pode skoczniom;) Odpowiedz Link
wodna_37 Re: gdzie można potańczyć ... ? 12.01.13, 08:16 poraj55 napisał: > W starych Wierchach możesz chyba się na rurze pokręcić;) > Ja bym jednak raczej doradzał harce z Morfickiem pode skoczniom;) dzięki za cenne rady ;) wiem że górale lubią RURY, ale mnie osobiście co innego kręci ... hahaha Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: gdzie można potańczyć ... ? 14.01.13, 11:30 Oj tam zaroz dziołcha,mos kosmate myśli a My są dobzy ludzie A wis porajku znalozłem jo pioseneckem dla ciupazki byłaby zachwycona z tego teledysku , hej ! Ciupazecka - Siklawa Odpowiedz Link
poraj55 Re: gdzie można potańczyć ... ? 14.01.13, 20:48 No ba jako! Pewnie w podzięce by cie obsobacyła jako te burom suke;) Niestety gaździnce już kompletnie odbija. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: gdzie można potańczyć ... ? 14.01.13, 22:44 No wiem idem se wzucem film Baca Baca Odpowiedz Link
wojtkowiak.d Re: gdzie można potańczyć ... ? 07.04.13, 00:21 Kontynuując wątek ... a jest w Zakopanem miejsce, gdzie górale przygrywają ładnie ale też można się zakręcić przy muzyczce (nie nizinnej!) - takie miejsce jak dla swoich a nie ceprów? Jak nie chcecie zdradzać tajemnic na forum to poproszę w ścisłej tajemnicy zdradzić sekret na maila :-) wojtkowiak.d@gmail.com Będę wdzięczna ogromnie! Bo jak połączyć chęć potańczenia, chęć posłuchania góralskiej muzyczki a jeszcze trochę kalorii zostało do spalenia po wycieczce w góry... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: gdzie można potańczyć ... ? 07.04.13, 10:29 to najlepiej dziołcha na dancing idź góralski pod wierchami Odpowiedz Link
wojtkowiak.d Re: gdzie można potańczyć ... ? 07.04.13, 18:33 dancing - żartujesz chyba... dancing kojarzy mi się ze starszymi paniami szukającymi szybkiej przygody, ja mówię poważnie - gdzie można posłuchać i podrygiwać w takt góralskich przyspiewek? Odpowiedz Link
poraj55 Re: gdzie można potańczyć ... ? 07.04.13, 20:06 Może innym twoje podrygiwanie w takt góralskich przyśpiewek też skojarzyć się z szukaniem szybkiej przygody. Tak działają wszystkie stereotypy. A starszą panią staniesz się wcześniej niż się spodziewasz, a może nawet już dla niektórych taką jesteś;)) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: gdzie można potańczyć ... ? 08.04.13, 13:41 Ej Danka Danka daj zes obwazanka ;) Odpowiedz Link
poraj55 Re: gdzie można potańczyć ... ? 15.04.13, 07:53 Zestrachała sie Danka bez tego obwazanka;) Odpowiedz Link