bdx65 Re: Zagląda tutaj ktoś 19.07.05, 21:59 Dość często nawet, aby zobaczyć, czy zagląda tutaj ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Zagląda tutaj ktoś 28.07.05, 19:59 Nikomu się nie chce pisać na forum regionalnym, piszą na forach GW. Ja zaglądam często, bo jestem olkuszanką, sprawdzając, czy ludzie mają problemy. Okazuje się, że najważniejsze jest, czy chcą należeć do śląskiego czy małopolskiego województwa. A, jeszcze jednemu marzy się w Olkuszu KFC. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek33 Re: prośba 31.08.05, 17:42 Czy znasz może Arka Machalskiego z Olkusza ( oś. Młodych). Czy możesz napisać coś na jego temat, co to za facet? kropek33@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
raiderka Re: Zagląda tutaj ktoś 05.01.06, 09:20 Kiepsko jak widze z tym zagladaniem,moze powinnismy utworzyc stałą grupe i razem się trzymac.Moze spotkanie przy kawie w przyszłosci pomyslcie, moze byc fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 do raiderki 19.02.06, 09:14 bez względu na wiek delikwenta? Może być interesująco - tak ze trzy pokolenia się spotkają. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_log Re: Zagląda tutaj ktoś 19.02.06, 12:01 Rzadko, ale zaglądam. Kiedyś chciałem obudzić to forum, ale było to beznadziejne oczekiwanie. Jestem raczej olkuszaninem tzw stzrszej generacji i czsem mam ochotę podyskutować o przeszłości ale i zarazem o przyszłości Olkusza i jego mieszkańców (szczególnie o przyszłości tych młodszych), gdyż jak obserwuję obecni włodarze nie czynią w tym kierunku nic. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Może by tak zareklamować to forum? 12.03.06, 10:15 Bo widzę że na forum www.olkusz.pl ruch jest większy, choć porywisty nie jest. Może by im tak podkraść forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: Zagląda tutaj ktoś 25.03.06, 21:49 Czystym przypadkiem Was odwiedzilem :).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mike68 Re: Zagląda tutaj ktoś 11.04.06, 22:12 no tak , u Was jakoś lepiej na regionalnym pewnie dlatego że nie macie co robić i siedzicie na necie Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: Zagląda tutaj ktoś 16.04.06, 14:56 Oj mamy co robic. :) Ja siedze na necie wtedy jak mam czas i checi a cos ostatnio brak checi i czasu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zagląda tutaj ktoś 08.04.07, 01:30 Oby nie zapeszyć, ruszyło się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Zagląda tutaj ktoś 08.04.07, 01:32 Hehe, ja robię co mogę. Ale przecie sam ze sobą gadać nie będę. Ponawiam pytanie. Gdzie można by to forum zareklamować? Może na olkusz.pl i ilkus.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zagląda tutaj ktoś 08.04.07, 01:35 Zobacz, ja link do mojego forum mam poniżej w sygnaturce - zrób tak z Olkuszem. Odpowiedz Link Zgłoś