marii51 19.09.09, 17:35 czasy piękne dla ludzi wyjątkowych.. tinylink.pl/fuyi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nu-nua Re: many,many-ich zapach 19.09.09, 19:48 Marii, Durczok podobał mi się parę lat temu.Nie był tak zmanierowany, nieobiektywny. Odpowiedz Link
marii51 Re: many,many-ich zapach 19.09.09, 20:09 Is48, wiem mocno chorował- po - odzyskał równowagę- wydał książkę jak można pokonać raka- też trzeba mieć za co wydać! na vipa nie zgodził się brać udziału(bo nie tacy ludzie tam konkursowali- fakt, to maniery) tak- nieobiektywny- a Viva - okdlatego , ujęłam - wyjątkowi mają więcej -kasy Odpowiedz Link
nu-nua Re: many,many-ich zapach 19.09.09, 21:28 Pokonanie raka wymaga braku pokory.Trzeba być zdeterminowanym,walecznym i zmotywowanym człowiekiem.Jednak po wszystkim, takie doświadczenie powinno wobec innych ludzi,wzbudzić w nim pokorę i szacunek.Niestety, ta ciężka choroba niczego go nie nauczyła.Zawsze wierzyłam, że po trudnych, heroicznych doświadczeniach - takich jak choroba- dobry Bóg , pozwolił na 2 życie, by służyć innym.W przypadku Durczoka , tak nie jest. Odpowiedz Link