tropem_misia1 21.10.09, 12:02 ale to rzeczywistość!!!!!!! I tak salowy został królem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Chcecie bajki? 21.10.09, 18:04 I dobrze mu tak , smutna ta bajka, bo raczej w tej Afryce królowie, albo dyktatorzy pełną gębą, albo bez głowy po jakimś czasie. Ostatecznie taka bajka współczesna braci Grimm i pomyśleć że już pewnie prawie miał emeryturę w tych Stanach i błogie życie ... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Chcecie bajki? 21.10.09, 19:40 O kacykach to ja mam złe zdanie. Krótko mówiąc..wszystko pod siebie,a lud płacze,umiera z głodu. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Chcecie bajki? 21.10.09, 20:41 Kacyki pod każdą szerokością geograficzną się trafiają , myślisz że i my o miseczce niełuskanego ryżu , od czasu do czasu,będziemy żyli? Pomysłowi jesteśmy to i może śnieg na co innego niż woda uda się przemienić. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Chcecie prawdy? Ależ mnie ona wyzwoliła 23.10.09, 13:35 Kęs ryby nie wszedł mi do żołądka . Nawet jak dam datek na te biedne dzieci , to część pójdzie na zapłatę transportu, część na zapłacenie kierownictwa tego przedsięwzięcia , część na opłaty lotniskowe , część uszczkną czyli przekręcą , część...już nic nie zostało ,muszę dać od początku . Odpowiedz Link
tropem_misia1 złamałes mi serce 24.10.09, 07:54 wysyłałam SMS-y ,choć Foremniak nie lubię.Zimny patyczak.(zachęcała do akcji) Czyli nic nie jest tak całkiem. Akcja humanitarna też nie jest całkiem humanitarna. Odpowiedz Link
tropem_misia1 serce 24.10.09, 07:55 tego akurat serio nie traktuj zdrowe! i dobrze sie ma to metafora Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: serce 24.10.09, 13:59 Uprzejmie informuję ,że metafory jako skromną część języka polskiego rozpoznaję . Zdziwiłbym się okropnie , gdybym złamał ci serce pisząc tamten post a macho nie jestem -blee. A Twemu sercu, życzę wolnych przelotów do ostatniej kropli krwi . Odpowiedz Link
tropem_misia1 Ja wiedziałam,że wiesz . 24.10.09, 18:08 )) o tajemniczych metamorfozach. Pochopnie pospieszyłam z wyjaśnieniem,bo tekst pisany sam w sobie jest ubogi. Czasem trudno zorientować się ,kiedy to żart,kiedy druzgocąca ironia,czy piękna riposta. Zapominam zapodawać : Odpowiedz Link