tropem_misia1 Re: Czarna macką 24.10.09, 08:03 Jeden z pomysłów NFZ na oszczędności to przerzucenie części kosztów tomografii i rezonansu magnetycznego na kierujących na te badania specjalistów bardzo MI SIĘ TO NIE PODOBA. TYM BARDZIEJ ,ŻE LICZĘ na taki cóś ,co by mi sen zapewniło i niepokój odgoniło.Niepokój?Strach. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czarna macką 24.10.09, 08:05 Kilka tygodni temu Sejm znowelizował ustawę zdrowotną tak, by NFZ mógł łatwiej się zadłużać. Już nie tylko w Banku Gospodarstwa Krajowego, ale w wielu bankach naraz. czeka nas ostry zjazd po poręczy? Z gałkami...kiedyś takie w szkole były. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czarna macką 24.10.09, 14:14 Tylko proszę, nie mów , że nie wiesz kto za to zapłaci. Odpowiedz Link
nu-nua Re: Czarna macką 24.10.09, 23:02 Straszne i nieludzkie.Oszczędności nie odczują wybrańcy narodu.Niestety. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czarna macką 25.10.09, 06:23 nie powiem do ilu specjalistów chodzę prywatnie,a co za tym idzie prywatne badania Dodatkowe ubezpieczenie - jestem za. Odpowiedz Link