kogucik.2872 22.11.15, 18:37 jest co wspominać, po latach tutaj. Wielkie afery, wojny 30 letnie, miejscowe saloony z kankanem. Po kilkunastu latach tu - zmieniło się wiele poglądy, postawa, wiara w ludzi ale były i fajne momenty. poczekam na wasze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 18:50 Niestety... ja nie mam takich wspomnień, więc tym bardziej poczytam o waszych Momenty były?..... No masz!.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:04 oj masz my się spotkaliśmy tak gdzieś koło 2009 ? no pamiętam jak dziś - grupa dziwnych ludzi, łkająca nad swym losem gdzieś tam...........i Wy - ci źli, co to przyszli tu na zadymę. trochę się wtedy pobawiliśmy w sumie było bardzo zabawnie a ile fanek !! maile dostawałem co dzień jedne - ot tak - normalne - inne - ze skutkami dalekosiężnymi kilka - ze skutkami zmieniającymi przez lata - właśnie mój stosunek do ludzi i do tych forów ale wtedy było fajnie co pamiętam sprzed lat ? idiotyczną wiarę w to, co ludzie piszą. lata zweryfikowały - wszystkie !! - takie wiary. jeśli człowiek z natury nie miewa złych zamiarów - tak samo widzi i innych a to błąd !! kiedyś założyłem fajne forum Saloon gniazdo rozpusty założyłem, bo żal mi się zrobiło płaczek, wyjących, jak są źle traktowane gdzie indziej co tam się działo............... Sodomia i Gomoria !! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:26 przez lata nawiązało się sporo znajomości. Tych luźnych i tych bliższych. Dziś wiem, że te bliższe były pomyłką. Choć nie wszystkie. Kilka przetrwało do dziś i ma się dobrze. Kilka - nie powinno się nigdy zdarzyć, ale dopiero z perspektywy czasu widać, jak były szkodliwe. Czemu o tym piszę ? bo wciąż trwają echa. była nas fantastyczna grupa za sprawą jednej tylko osoby - grupa przestała istnieć zawiść, ploty, radocha z psucia hm.... net netem - ale tworzymy go my - ludzie przecież. A ploty trwają do dziś. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:31 i generalnie nie lubię wracać do tego, czego się pozbyłem ale szlag mnie trafia, że wciąż znajduję odniesienia rozdział zamknięty bezpowrotnie i niech tak do jasnej cholery pozostanie bo ja jestem cierpliwy ale kiedy cierpliwość tracę - tracę też wszelkie hamulce..... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 19:35 O nieprzyjemnych sprawach, osobach lepiej zapomnieć, odkreślić ich grubą krechą i nie wspominać. Pamiętać tylko to warte jest zapamiętania, kojarzy się z fajnymi ludźmi i zwariowanymi sytuacjami. Miło jest po latach to wszystko wspominać. Nie warto tych wspomnień psuć ani takimi ludźmi, ani brudami z nimi związanymi. Też mam kilka miłych wspomnień, zabaw.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:38 wiesz sama najlepiej, że się odgrodziłem na maksa. Ale wpienia mnie, kiedy raz na jakiś czas przychodzi ktoś i pyta, czy czekam na zadymę - bo się np naczytał plot. Albo widzę gdzieś pierdolenie farmazonów. Nie lubię i już. Ja nikogo nie zaczepiam i tego żądam od reszty. a co do wspomnień - dawaj Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 19:45 A ja nie zwracam już uwagi ani na ploty, ani tam takie różne.. Nie widzę, nie słyszę i całkiem mi z tym fajnie. Wspomnienia?.... hmmm.... wolę je zachować dla siebie Podobno Polak mądry po szkodzie... więc zmądrzałam, wiele zobaczyłam, zrozumiałam. To mnie wzmocniło, ale już nie chcę się oglądać za siebie.... Bardzo miło wspominam czas na dworcu... to już 1,5 roku.... i te ... podejrzenia! .. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:47 "te podejrzenia" to też efekt idiotycznych znajomości po kilku latach człowiek zidiociał i nie wierzył już nikomu i w nic aleeeeeeeeeeeee przyznasz, że i tak jestem zdolny, bo jednak wpadłem na właściwy trop !! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 19:51 ..... zdolny jesteś, zdolny.... ale ja ci zadania nie utrudniałam, wręcz przeciwnie! No.... też się działo.. jest teraz co wspominać Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:54 no nie utrudniałaś wprost prawie że się przedstawialaś ale paranoja po pobycie tu i po dziesiątkach prób oszustwa - sprawiła - że duuuuuuuuuuużo wcześniej myślałem - kurde, jak nic to musi być ........ a rozum podpowiadał idiocie - nieee to znowu ona....znowu się podszywa.....nieee to znowu oszustwo..... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 20:04 ... ale wszystko dobrze się skończyło!... a teraz możemy się z tego pośmiać... PS.... początkowo za cholerę nie mogłam zrozumieć o co ci chodzi.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 20:10 no ja się nie dziwię, że nie mogłaś choć w sumie sama obracałaś się w towarzystwie paranoików aleeeee widać ja wcześniej za bardzo wierzyłem - stąd kilka incydentów obróciło się w schizę poza tym - no trudno było mi uwierzyć, że ktoś, kogo niby tak strasznie stłamsiłem - nagle ćwierka ze mną na moim forum !! i pacz - co się okazało - "wielki wróg" - okazał się całkiem cool "wielki przyjaciel" okazał się bydlakiem jaki ten świat jest dziwny...... no i wymiana informacji po wszystkim - wieeeele wyjaśniła Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 20:29 ... góra z górą itd..... gdyby tak cofnąć się do "dawnych czasów"... to też nigdy bym nie pomyślała, że będę znowu na forum, a do tego z kogutem! Przez parę lat wcale mnie nie ciągnęło do tego... nigdy nie zaglądałam na fora, aż pewnego dnia.... wlazłam i... utkwiłam.... następnego dnia od rana już biegałam po wszystkich dostępnych... Zdziwiłam się, że ja i wiele osób .... ale nie wszyscy, zapomnieli o dawnych dziejach. że dla niektórych to są "bieżące" tematy.... Im się nie znudziło to, oni tym wprost żyli.... to był ciągle dla nich "dzień dzisiejszy". I oczywiście w ich wersji.... może od wiecznego powtarzania, uznali, że to jest "ta" prawda... ich prawda... I wtedy to już zaczęło mnie to interesować... Czytałam wszystko, od dechy do dechy. Śmiałam się, ale z tego wszystkiego wyłaniał się coraz bardziej klarowny obraz. Dowiedziałam się też, kto jest kim, kto kiedyś był kim... i dużo ciekawych rzeczy... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 20:36 oj tak rewizja wiedzy bywa zabawna ale zauważ też, że toooooooo ma jeszcze jedno przesłanie dogadać można się z każdym trzeba tylko chcieć czy my się zawsze zgadzamy ? oj rzadko..... a jednak..............dało się mógłbym już półtora roku temu wykorzystać to, co wiem pamiętasz mój apel na kalim ? napisałem wtedy, że poszukuję Cię, żeby pomóc w dochodzeniu swoich praw - po tym, jak ja - obcy człowiek - poznałem dokładnie Twoją historię i sytuację fotkę pokoju z balkonem mam gdzieś do dziś Tak z perspektywy czasu - wygląda to wszystko przezabawnie Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 20:51 ... tak... teraz możemy się z tego śmiać ... ale dopiero teraz... Dogadać się zawsze można, kiedy się chce Rzadko się zgadzamy.. ... no pacz, a ja twoja wazeliniara przecież!.... Nie zatłukliśmy się jeszcze, z podbitymi oczami też nie chodzimy... więc nie jest tak źle a pokłócić się też jest fajnie, tylko zależy z kim .. Właściwie to nie była tajemnica żadna... nie prosiłam cię o nią... wszystko zależało od ciebie. Tajemnica żadna bo ani nikogo nie okradłam, ani nie zabiłam, nikomu nie zrobiłam krzywdy, ani też nikomu nie naubliżałam. Wróciłabym do tamtego nicku, ale był zajęty.... chyba, że byłabym jako nr któryś tam kolejny więc nie chciałam.... ja byłam tylko jedna.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 20:53 a szkoda, bo jednak tamten nick - a raczej taki, pod jakim zostałaś mi przedstawiona - ciut się różnił od tego na gw - był bardzo fajny Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 20:58 ... też go lubiłam ... potem trochę uległ zmianie... ale powrotu już nie było... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:07 szkoda ja bym nie popadł w paranoję, a kilka osób zeszłoby na palpitacje !! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:19 ... no to powiedzmy, że właśnie w trosce o te... palpitacje... nie wróciłam do tamtego nicka... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:20 a czemu nie troszczyłaś się o moje paranoje ?? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:25 ... wypchaj się.... twoje to się o nie martw sam.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:30 no i przez to nie mogłem prawidłowo zidentyfikować !! ale zdziwiłabyś się, jak długo przed - podejrzewałem. dzieliłem się tym z kimś, komu wtedy idiotycznie ufałem choć z drugiej strony - podejrzewałem ale wtedy wystarczyło - nie - to nie ja a ja wierzyłem - choć z coraz większym trudem, po wielu przykrych doświadczeniach. stąd o rezultacie "dochodzenia" wiedziałem nie tylko ja ale znowu - idiotycznie uwierzyłem - że takich rzeczy - nikt przecież nie przekaże myliłem się i stąd dziś nasza zabawna rozmowa Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:33 ale bardzo podoba mi się echo.... dziś potrafię to odpowiednio wykorzystać.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:43 ... ale popatrz na to z innej strony... o ile dziś jesteś mądrzejszy!.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:49 łoooooooooooooooj bardzo bardzo.... coco.franelka napisała: > ... ale popatrz na to z innej strony... o ile dziś jesteś mądrzejszy!.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:56 ... no... i cieszysz się, co?.... Czasem, żeby się nauczyć, to najpierw dostaje się po tyłku... my na szczęście mamy to już za sobą.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:57 zawsze dobrze mieć odwody takie niespodziewane wsparcie coco.franelka napisała: > ... no... i cieszysz się, co?.... > Czasem, żeby się nauczyć, to najpierw dostaje się po tyłku... my na szczęście m > amy to już za sobą.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:01 ... nigdy nie wiadomo skąd i kiedy pomoc nadejdzie... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:03 moja działa już od dawna wykorzystam w odpowiednim momencie ja nie zapominam.... coco.franelka napisała: > ... nigdy nie wiadomo skąd i kiedy pomoc nadejdzie... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:07 ... jak zwykle... przezorny zawsze zabezpieczony... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:11 to się nazywa - rozum coco.franelka napisała: > ... jak zwykle... przezorny zawsze zabezpieczony... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:15 ... mamo, chwalą nas - a kto?.... wy mnie a ja was.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:17 jakie to pięknie socjalistyczne !! coco.franelka napisała: > ... mamo, chwalą nas - a kto?.... wy mnie a ja was.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:24 komuna jest fajna !! co je moje to je Twoje coco.franelka napisała: > ... ale prawdziwe i w komunizmie... > Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:26 ... a nie, nie!... co je twoje to i moje, a co moje to nie rusz!... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:29 nie, to akurat nie jest komuna coco.franelka napisała: > ... a nie, nie!... co je twoje to i moje, a co moje to nie rusz!... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:34 .... bo to takie uniwersalne, na wszystkie ustroje.. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:36 no niestety coco.franelka napisała: > .... bo to takie uniwersalne, na wszystkie ustroje.. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:39 seksistowskie coco.franelka napisała: > ... praktyczne.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:40 ... absolutnie!... działa w dwie strony.... nigdy nie wiadomo w którą Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:41 obym się nie dowiedział.... coco.franelka napisała: > ... absolutnie!... działa w dwie strony.... nigdy nie wiadomo w którą Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:43 ... no... jak oczy nie widzą, to sercu nie żal... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:46 z drugiej strony............ znając moją ciekawość świata i upierdliwość w zdobywaniu wiedzy - zawsze się dowiem o wszystkim.... coco.franelka napisała: > ... no... jak oczy nie widzą, to sercu nie żal... Odpowiedz Link
mori111 Re: memento 23.11.15, 18:31 kogucik.2872 napisał: > Albo widzę gdzieś pierdolenie farmazonów. > Nie lubię i już. > Ja nikogo nie zaczepiam i tego żądam od reszty. zodiakalny lew? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 18:34 szczelec mori111 napisała: > zodiakalny lew? > Odpowiedz Link
mori111 Re: memento 23.11.15, 18:49 a już się wystraszyłam, że piszę z mężem ufffffffff Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 18:50 no jeszcze mi dziecko wmów i będzie komplet mori111 napisała: > a już się wystraszyłam, że piszę z mężem > ufffffffff Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 19:10 dziękuję, nie skorzystam !! mori111 napisała: > Polecam, mam odchowane Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 19:13 wujowie mają przekichane prezenty trzeba kupować nie !! mori111 napisała: > to może chociaż wujkiem? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 19:59 nooooooooo komputery bajery skutery, a jak na piwo to i na du.........szną knajpianą atmosferę... a potem wszystko na mnie by było nie !! mori111 napisała: > eeee chłopak ma 17 lat > ewentualnie za rok na piwo Odpowiedz Link
mori111 Re: memento 23.11.15, 20:04 Ja pierdziu, na babcię to i ja jestem za młoda Już to widzę 30-sto paro letnia babcia. O nieeeee! Niech siedzi na tyłku. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 20:12 a nie mówiłem ?? mori111 napisała: > Ja pierdziu, na babcię to i ja jestem za młoda Już to widzę 30-sto paro letn > ia babcia. O nieeeee! > Niech siedzi na tyłku. Odpowiedz Link
mori111 Re: memento 23.11.15, 18:28 kogucik.2872 napisał: zawiść, ploty, radocha z psucia > hm.... > net netem - ale tworzymy go my - ludzie przecież. > A ploty trwają do dziś. nie wiem jaką radość może to sprawiać, choć w necie są zapewne osoby, które będą upierać się, że sama w ten sposób się zabawiałam. No cóż, niech tkwią w tym swoim błędzie. Mi zawsze chodziło o spokój, uśmiech, czasem dobre słowo... Nigdy nie gralam w necie, zawsze jestem sobą. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 18:34 nie wiem, bo ja na Twój temat - jeszcze z wsiowego - pamiętam zdania w samych superlatywach. A że są tacy ? wiem aż za dobrze. mori111 napisała: > nie wiem jaką radość może to sprawiać, choć w necie są zapewne osoby, które > będą upierać się, że sama w ten sposób się zabawiałam. No cóż, niech tkwią w ty > m swoim błędzie. Mi zawsze chodziło o spokój, uśmiech, czasem dobre słowo... Ni > gdy nie gralam w necie, zawsze jestem sobą. > Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 19:29 No właśnie... wiara w to co ludzie piszą, mówią.... No ale to było moje przedszkole i pierwsze klasy w podstawówce (oczywiście internetowej ) dziś to już jestem gdzieś tak na końcówce studiów - czyli mam nadzieję, że o niebo mądrzejsza... Teraz jest spokojniej.... chyba.... pewnie wszyscy dojrzeli, ustatkowali się, mają inne zainteresowania, każdy też ma inne problemy..... Te fora są o tyle fajne, że głównie samemu się dba o porządek i spokój, a nieproszonych gości można zwyczajnie - nie wpuścić. Można zadymy już w zarodku gasić.... nie to co kiedyś - ktoś (moderator) robił to za nas... a robił tak jak chciał... Sodomia i Gomoria??... kurna, czemu mnie tam nie było.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:33 żałuj było nie wiać, tylko wracać, tak jak wtedy szukałem Saloon to był prawdziwy Saloon !! Kankan, bar i dziewczynki 24 h na dobę Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 19:39 ... musiałam się wylizać... a może właśnie zrobić remanent wspomnień.... dobrze mi to zrobiło. Wróciłam wzmocniona, bez obciążeń i... gotowa na nowe przygody... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:41 a ja tam z rozrzewnieniem wspominam tamte czasy dziś - patrząc z perspektywy czasu - mimo wszystko - bawiliśmy się nieźle Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 19:49 Zadyma, zadymie nie równa jeśli nie krzywdzi nikogo to to jest ubaw, ostry, pikantny, szybka akcja, reakcja, kontrreakcja.... coś się dzieje! i nigdy nie wiadomo jak się zakończy .. Same niespodzianki Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:50 dziś prawdziwyyyyyyyyyyyyyych zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadym już nieeeeeeeeeeee maaaaaaa !! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 19:53 ... a wiesz?... ja wcale za nimi nie tęsknię.. wolę zabawę niż zadymy..... lubię śmiech... Śmiech to zdrowie! : Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 19:55 ale ja się wtedy bawiłem setnie !! bo wtedy jeszcze nie wiedziałem who is who !! a dziś wiem !! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 20:06 ... nie tylko ty.... nauka nie idzie w las tylko w nas Teraz jesteśmy mądrzejsi, dzięki właśnie wiedzy tej... wcześniejszej Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 20:32 ...a żebyś wiedział, że skarb gdybyśmy wtedy wiedzieli to co teraz.... ale zawsze lepiej późno niż wcale Czasem dobrze jest poznać po latach prawdziwe wydarzenia... inaczej się wtedy na nie patrzy.. Spokojniej, z dystansem...i bez złości..... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 20:37 zawsze "na zimno" smak informacji nabiera realności Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 20:42 no tym bardziej, że się ją przyprawia na bieżąco Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 20:56 ... no... staje się coraz bardziej pikantna... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:17 ... i musztarda, i papryka i na to wszystko... zasmażka! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:22 ... i to tę drobną.... ostrą... ;D Lubię wszystko co ma wyrazisty smak, jest ostre, kwaśne, słone albo słodkie.... Nie lubię nic mdłego.... nijakiego.... tak na stole jak i w życiu Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:24 zdrowa dieta !! ja lubię taką faszerowaną !! w sosie Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:26 ... no..... dobrze, że po kolacji jestem.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:31 czyli wiesz, co dobre coco.franelka napisała: > ... no..... dobrze, że po kolacji jestem.... > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:50 aaaaaaa to nie załapałem coco.franelka napisała: > ... przecież zawsze to mówię... > Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:57 ... załapałeś, załapałeś..... tylko jak zawsze zgryźliwy jesteś... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:58 no cóż net mnie zepsuł coco.franelka napisała: > ... załapałeś, załapałeś..... tylko jak zawsze zgryźliwy jesteś... > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:00 pewnie, że net - bo tu same trolle i wariaty coco.franelka napisała: > ... dla chcącego nic trudnego.... net..... > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:04 a to zależy, jak liczyć.... coco.franelka napisała: > ... znowu 2x1... > Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:06 ... a co? myślisz, że może być oddzielnie?? cholera... strach się bać!.. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:07 ja bym policzył oddzielnie coco.franelka napisała: > ... a co? myślisz, że może być oddzielnie?? cholera... strach się bać!.. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:12 Ci się główka nadwyręży coco.franelka napisała: > ... będę się rozglądać na boki... > Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:17 ... spoko... nie ma obawy.... na widoku wrogów nie widać żadnych... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:18 widać widać trzeba tylko uważnie patrzeć coco.franelka napisała: > ... spoko... nie ma obawy.... na widoku wrogów nie widać żadnych... > Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:21 ... czyli, że ja nadal ślepa???.... Tyle, że mi wiszą wrogowie.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:23 oj ślepaś Ty ślepa kaleka mi też wiszą - chyba że mają nerwicę natręctw i przezabawnie podrygują jak im się zatupie !! coco.franelka napisała: > ... czyli, że ja nadal ślepa???.... > Tyle, że mi wiszą wrogowie.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:29 no !! i to jakie !! coco.franelka napisała: > ... a co?.... słyszysz echo??.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:37 a wiesz, co jest najśmieszniejsze ?? chciałem powspominać mendy, z którymi kiedyś byłem jakoś związany a tu nagle echo z innej strony uderz w stół.... coco.franelka napisała: > ... o żesz..... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:40 ależ musi te nożyce dupa swędzieć !! coco.franelka napisała: > ... nożyce się odezwały?.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:50 .... czemu dupa?.... a może coś innego..... ;P Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:51 co innego zarosło i czeka na gwałty coco.franelka napisała: > .... czemu dupa?.... a może coś innego..... ;P Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 20:45 ale wiesz..................wchodzenie komuś do reala to już prokurator.................. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 20:55 ... sprawy z forum do prokuratora.... to byłaby głupota, ale oczywiście, tak też można sprawy załatwiać. Ale to głównie staje się dobrą zabawą na forum i robienie pośmiewiska i jaj..... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:05 no nie wiem tyle lat minęło, a mi się mewa śmieszka do dziś kojarzy z imieniem, adresem, widokiem z kanapy, oraz......kilkoma innymi szczegółami prywatnymi chyba dobrze się w sumie stało, że fałszywe znajomości i idiotycznie pokładane zaufanie zaowocowało przekazaniem informacji. Bo teraz przynajmniej wiadomo...... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:16 ... mewa śmieszka... wcale nie była w moim zamyśle raczej z osobą zawsze śmiejącą się ... no ale jakoś ta mewa ciągle się plątała koło mnie To znaczy, że ty pierwszy o mnie wiedziałeś "wszystko"... ja dopiero po kilku latach poznawałam ciebie... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:18 aaaaaaaaa bo ja miałem szybkie źródło informacji !! jak fałszywe - to już dawno oceniliśmy.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:20 ... no pacz.... a ja fujara wcale nie szukałam informacji o tobie..... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:22 no nie szukałaś, bo wtedy akurat ja byłem każdym po kolei nikomu kuźwa nie przyszło do główeńki, że ja to ja, a nie kolejny członek tej bandy Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:25 to było chyba z 10 x 1 czytałaś kameleona coco.franelka napisała: > ... no... takie 2x1.... a właściwie ?x1.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:50 zapasik uzupełnię jutro - a w zasadzie będzie nowa dostawa z Niemiec coco.franelka napisała: > ... i uzupełnić zapasik... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:53 .... tobie to dobrze... ja będę musiała poczekać... ile? a skąd mam wiedzieć... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 21:55 a ja dostałem smsa że transport właśnie przekroczył granicę - znaczy - dawną obecną granicę - i jedzie !! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 21:58 ... ale pogoda niepewna... może jutro dostaniesz, a może i nie.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:00 dostanę pewne jak transport z bazy NATO !! coco.franelka napisała: > ... ale pogoda niepewna... może jutro dostaniesz, a może i nie.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:05 .. u mnie dostawa to nie problem, gorzej z kasą... pusta.... ale czekam na przypływ. Będzie, tylko nie wiem kiedy... może jutro... a może i w piątek Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:06 pffffffffff u mnie dostawy nie są związane z kasą są tacy, co spłacają dług...............wdzięczności.... coco.franelka napisała: > .. u mnie dostawa to nie problem, gorzej z kasą... pusta.... ale czekam > na przypływ. Będzie, tylko nie wiem kiedy... może jutro... a może i w piąte > k Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:09 ... u mnie mają... ale długi, bo kasy też nie mają.... jeszcze... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:13 a ja pomagam ludziom, a potem ludzie pomagają mi.... coco.franelka napisała: > ... u mnie mają... ale długi, bo kasy też nie mają.... jeszcze... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:19 .. toż ja też pomagam ludziom... tyle że ludź jeszcze nie ma pieniędzy.... a długi rosną Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:21 to moje ludzie majętniejsze - jadą bo Mimiec raz w miesiącu i przywożą fanty w ilościach wielkich a przy okazji zwiedzają tu i tam.... coco.franelka napisała: > .. toż ja też pomagam ludziom... tyle że ludź jeszcze nie ma pieniędzy.... a dł > ugi rosną Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:24 ... moje jeżdżą, ale prawie nigdy nic nie przywożą... ale za to tu na miejscu sponsorują Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:26 moje przywożą fotki były do tego mnóstwo ciekawych informacji coco.franelka napisała: > ... moje jeżdżą, ale prawie nigdy nic nie przywożą... ale za to tu na mi > ejscu sponsorują Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:35 staram się nie zdradzać zbyt wielu szczegółów coco.franelka napisała: > Ooooo...... ciekawe mówisz..... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:43 cierpliwość jest gwarantem ekstazy !! coco.franelka napisała: > .... kurna.... apetyt rośnie..... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:48 ... co za perspektywy!... i to na noc..... tylko którą.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:51 to ja już pójdę grzecznie spać coco.franelka napisała: > ... co za perspektywy!... i to na noc..... tylko którą.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: memento 22.11.15, 22:53 ...... paskuda!.... w takim momencie!... Dobrej jutro cię dorwę.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 22.11.15, 22:54 strasznie się boję, ale jutro dostanę wsparcie baterią dobrej coco.franelka napisała: > ...... paskuda!.... w takim momencie!... > Dobrej jutro cię dorwę.... Odpowiedz Link
mori111 Re: memento 23.11.15, 18:22 kogucik.2872 napisał: > a ile fanek !! fanek???? > jeśli człowiek z natury nie miewa złych zamiarów - tak samo widzi i innych > a to błąd !! niestety potwierdzam, ale pod tym względem chyba jednak się nie zmieniłam Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 18:26 mori111 napisała: > fanek???? nooo !! > niestety potwierdzam, ale pod tym względem chyba jednak się nie zmieniłam > ] ja niestety po wielu przykrych przejściach - owszem - zresztą nie tylko ja - miałaś okazję spotkać - kiedy mi moja modera ocenzurowała cycki nie - bo że cycki - tylko myślala, że to znowu troll Odpowiedz Link
mori111 Re: memento 23.11.15, 18:43 a ja biedna, niewinna...szukalam swojego miejsca na ziemi. przez przypadek przeczytałam o Tobie i pomyślałam "poszukam, zajrzę" to było przeznaczenie dobrze mi tu,bezpiecznie jakby po zniknięciu wsiowego mało, ale jednak próbowałam gdzieś się zatrzymać nic się nie kleiło Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: memento 23.11.15, 18:47 się przez przypadek plot naczytałaś biedactwo ? powiem tak nawet w czasach, kiedy były tu tabuny trolli - u mnie był spokój. Awantury - owszem zdarzały się - jak wszędzie - raz na rok i to polityczne - stąd też rzadko po politykę sięgamy, tym bardziej, że głównych graczy zabrakło. Jedyne fermenty - to sprawa wewnętrzna - pewnie z tego samego źródła poczytałaś przez przypadek mori111 napisała: > a ja biedna, niewinna...szukalam swojego miejsca na ziemi. > przez przypadek przeczytałam o Tobie i pomyślałam "poszukam, zajrzę" > to było przeznaczenie > dobrze mi tu,bezpiecznie jakby > po zniknięciu wsiowego mało, ale jednak próbowałam gdzieś się zatrzymać > nic się nie kleiło Odpowiedz Link