marii51 14.03.10, 20:10 bo jest "brzydula"- Julia Kamińska oraz Amazonka- pisarka no i Barciś - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 14.03.10, 20:41 Super222- Przypomniała o filmie- oglądałam calutki ,ale jeszcze raz chętnie zobaczę 2 część o 21,15-dzięki mimo,że będę też rozparaszać Odpowiedz Link
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 15.03.10, 11:39 te przerwy{ między...} mnie całkowicie dezorganizują Odpowiedz Link
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 15.03.10, 16:17 zostawiam do spokojnego oglądania bez przerw na reklamy tanieczgwiazdami.plejada.pl/ Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 15.03.10, 17:09 To ja już wolę oglądać taniec Masajów czy innych plemion pierwotnych. Odpowiedz Link
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 16.03.10, 05:57 a gdzie sygnaturka? telewizor.tv/kanal,id,1536,Masajowie_!! Odpowiedz Link
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 22.03.10, 20:29 tango "brzyduli" i Grochala, Glinka -piękna , Barciś i OLA Szwed już troszkę jest widocznych -tych lepszych... www.plotek.pl/plotek/1,78649,7688793,Glosowanie_widzow__Tzg___Pierwsza_Kaminska__druga.html Odpowiedz Link
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 26.04.10, 19:56 Lubię,więc pooglądałam jeszcze raz Julię , wyróżnia się Olga a Kasia Grochala -kibicuję jej- ALE.. tanieczgwiazdami.plejada.pl/ Odpowiedz Link
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 14.06.10, 19:00 Moja intuicja nie zawiodła mnie JULIA NAJLEPSZA Odpowiedz Link
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 14.06.10, 19:48 Julia (brzydula)jej kula kryształowa i autko Odpowiedz Link
super222 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 14.06.10, 20:10 Wczoraj zakończona edycja nie wzbudzała mojego zainteresowania od początku. Żadna gwiazda nie zachwyciła mnie w takim samym stopniu jak zachwyty jury. Wczorajszy wynik mnie nie zaskoczył, obie gwiazdy tańczyły na równym poziomie. Ktoś klikał dłużej i wytrwalej telefonem, co się przełożyło na ilość punktów. Natomiast tak równe oceny jurorów, za każdy taniec 40 punktów uważam za kpiny. Nie siedzą tam tylko w celu podniesienia tabliczki. Coś powinni jednak uwypuklić, uzasadnić, a nie tylko zachwyt. Zachwycać mogłam się ja,ale ocena należała do jurorów. Czy zauważyłaś Marii jaka gruba była Kasia Skrzynecka? Taka kopa...suknia straśna... Odpowiedz Link
marii51 Re: TANIEC Z GWIAZDAMI 14.06.10, 21:45 super222 Mam, oczywiście, moje osobiste odczucia -troszkę podobne do twoich a także zupełnie odmienne- nawet nie wiem jak niektóre nazwać określić- może nazwę to tak: wyszukuję w czasie trwającego programu "coś"co mnie motywuje ,żeby oglądanie miało sens - inaczej szkoda by mi było czasu trwonić .. zakładając wątek ujawniłam,że będę obserwować Julię no i Kasie Grochole...wiek! - a okazało się ,że tańczyła super pięknie wokalistka - odeszła bo ciąża-oraz Kasia Glinka- ona ma talent niesamowity , ach jeszcze ogromne postępy poczyniła aktorka OLGA. Od dawno już nie czekam na oceny jury-popisują się! mam nie raz pozakręcane"- ale to są tylko moje odczucia. Kasia - prowadząca, gdzieś czytałam o nieodpowiednio dobranych jej strojach- pogrubiają ją i zupełnie niepotrzenie eksponuje nieskromnie biust PO CO? w tv tak się eksponować?- nie cierpie kobiet ,które nie potrafią być schludne!ok- trudno . ~~~~~~~~~~~ Ciesze się,że wygrała Julia ,ale powinny być dwie kule, dwie nagrody- dla Julii i dla KASI Glinki-byłoby najsprawiedliwiej. Odpowiedz Link