tropem_misia1 23.06.10, 19:42 Instalacja, przedstawiająca pociąg wznoszący się po torach do nieba, jest realizacją wrocławskiego dewelopera firmy Archicom, wg projektu Andrzeja Jarodzkiego pt. "pociąg do nieba". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Do nieba pociągiem :) 23.06.10, 19:44 tropisiu kochana ty to wyszukasz ponętności Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Do nieba pociągiem :) 23.06.10, 19:47 Tylko nie wiem , gdzie można kupić bilet do nieba )) Odpowiedz Link
dorka_1962 Re: Do nieba pociągiem :) 23.06.10, 21:46 A przystanki to gdzie są przewidziane? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Do nieba pociągiem :) 24.06.10, 07:53 penie tam na górze na różowej chmurze )) Odpowiedz Link
super222 Re: Do nieba pociągiem :) 24.06.10, 08:02 Projektant pan Andrzej Jarocki...pewnie odwiedza forum i włączył się do *przybliżania*. Ja bym skojarzyła z Włoszczową, ale tak też jest ładnie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Do nieba pociągiem :) 24.06.10, 08:43 Pociąg do nieba to nie intercity. Nie zatrzymuje sie tam gdzie ktoś chce. Staje na wybranych przez siebie przystankach. I nie bilet upoważnia do jazdy nim tylko bagaż jaki każdy człek dźwiga ze sobą- bagaż doświadczeń całego życia. Odpowiedz Link
pragata Re: Do nieba pociągiem :) 24.06.10, 11:30 ..."Czymże jest życie,jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba je tylko umiejętnie popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności - nie zdarzają się na co dzień " George Bernard Shaw może kontroler biletów zna tę maksymę? może wtedy załapiemy się na pociąg?.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Do nieba pociągiem :) 24.06.10, 18:38 Bycie sobą nie może być zbudowane tylko na aktach bohaterstwa. Jestem sobą także w moim grzechu, w mojej skończoności, w mojej winie! Tischner. a ja?...ja jestem tylko człowiekiem. Odpowiedz Link
marii51 Re: Do nieba pociągiem :) 24.06.10, 22:58 nie mam czasu na.... podróże pociągiem...... mam zjazd nk- mam nalot rodzinki - czy wiecie ile mam? obowiązków? nie mam czasu o podróży do nieba myśleć słowo daję kocham was- a nie mam czasu---- fakt! mój Profesor zaprasza mnie do NY--a ja boję się latać :: (samolotem! Odpowiedz Link
marii51 Re: Do nieba pociągiem :) 24.06.10, 14:05 Pociąg do nieba to nie intercity. Nie zatrzymuje sie tam gdzie ktoś chce. Staje na wybranych przez siebie przystankach. I nie bilet upoważnia do jazdy nim tylko bagaż jaki każdy człek dźwiga ze sobą- bagaż doświadczeń całego życia. tropciniuniu idę , jak mog e nbie iść Odpowiedz Link