skuter44 07.05.13, 22:59 .... uzasadniony. Pozostawiam forum w świadomej ciszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: zastój na forum 08.05.13, 20:20 Piekielnie pilne roboty w polu, w sadach i na działkach. Trzeba się spieszyć, jak jesień ma przynieść plon w dom i do stodoły. Odpowiedz Link
pia.ed Re: zastój na forum 09.05.13, 10:46 Wlascicielka forum pojechala do synow i tam jest mniej okazji do pilnowania forum, dlatego ja przez pare dni bylam aktywna ... jednak odzew byl minimalny, wiec tez sie uciszam ... Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: zastój na forum 09.05.13, 22:35 A jak widzisz Pia. Ja dzisiaj dopiero przy kompie o 22,30. Tyle mam roboty. Ale od jutra będzie już lepiej. Odpowiedz Link
marii51 Re: JEST OK, zaglądam 11.05.13, 14:12 wciąż kilka wpisów pojawia się ...dziękuję.... nie opuściłam Was- absolutnie to tylko losowa nagła przerwa... pomaleńku wrócę do formy ...dobrze wiecie,że tęsknię za Wami już wyjeżdżamy do SOPOTU NA MOLE i okolice morza - Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: JEST OK, zaglądam 11.05.13, 20:31 Maj - najlepsza pora roku nad morzem. Pogodowo, spacerowo. Bez tłoku. Czyściutko na plażach po sztormach zimowych. Miłego pobytu Mari. Odpowiedz Link
marii51 Re: JEST OK, zaglądam 13.05.13, 10:19 gzrech w momencie wybywania z domu- okazało się, że z więcej niż 4 siedzonkami jest nie osiągalny- syn zostawil w piątek w pracy dokumenty- nie udal się wyjazd-więc zrobiliśmy ucztę rocznicy slubu syna i obiad zafundowaliśmy gotowy w barze- a pożnie nogi mam słabiutkie bylam w domu Odpowiedz Link
pia.ed Re: zastój na forum 11.05.13, 14:57 grzech_o_1 napisał: Ja dzisiaj dopiero przy kompie o 22,30. Tyle mam roboty ... A ja naiwnie myślałam, ze jesteś na emeryturze ... ... Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: zastój na forum 11.05.13, 20:30 Pia. Zajęć od czorta i czasu brak. Może to dlatego, że siłą rzeczy, na małych obrotach człowiek jedzie? Odpowiedz Link