marii51 29.08.17, 13:29 wiadomosci.wp.pl/polski-muzyk-odlecial-w-tvp-info-szwecja-szykuje-wlasnemu-spoleczenstwu-drugi-holocaust-6160353096033921a Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: PIA 29.08.17, 14:04 Obecny rzad socjaldemokratow wspolpracujacy z partia Zielonych nie ma zbyt duzych mozliwosci wstrzymania fali uchodzcow, bo wg konstytucji szwedzkiej "kazdy kto poprosi o azyl w Szwecji ma prawo do tego, aby jego prosba byla rozpatrzona", a rozpatrzenie trwa ca dwa lata. Jesli komus odmowia azylu, to najczesciej bywa tak, ze osoby tej nie mozna odeslac do kraju urodzenia, bo tam trwa wojna ... Moze byc tez tak, ze starajacy sie o azyl nie mial przy sobie dokumentow, i jego kraj nie chce go przyjac, twierdzac, ze nie jest obywatelem tego kraju ... . Odpowiedz Link
pia.ed Re: PIA 29.08.17, 22:43 Napisano o holocaust, co znaczy zaglada ...Dam Ci dobra rade: nastepnym razem zamieszczajac jakis artykul przeczytaj takze komentarze pod artykulem - wtedy wszystko zrozumiesz... marii51 napisała: > aha .. > ale dlaczgo o obozach napisano?: . Odpowiedz Link
marii51 Re: PIA 30.08.17, 06:04 pia to masz rację.. czytać komentarze .ok ps tylko tak jakoś mi .. że Szwecja sama sobie urzążą zagładę... - Odpowiedz Link
pia.ed Re: PIA 30.08.17, 10:30 marii51 napisała: > pia to masz rację.. czytać komentarze .ok > tylko tak jakoś mi .. że Szwecja sama sobie urządżą zagładę... Przeczytalas komentarze pod artykulem czy nie? . Odpowiedz Link
pia.ed Re: PIA 31.08.17, 23:23 Skoro w Szwecji jest tak zle, to dlaczego dalej tam siedzi? Wg tego co wiem, juz dawno mial wrocic do Polski ... wiec na co czeka? JEDEN Z KOMENTARZY: Biedna Szwecja. Spodziewam się jutro kilka milionów Szwedów na wybrzeżu RP. Ale co to? To Polacy tam masowo pryskają. Coś tu nie gra. . Odpowiedz Link