cieplanata 03.03.09, 14:23 a gdyby tak nieba przybliżyć Marii - masz w poczcie linka do tego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cieplanata Re: Wreszcie :) 03.03.09, 14:25 jak chcesz to albo zmienimy kolor, albo kazde słowo zrobimy w innym kolorze Odpowiedz Link
marii51 Re: Wreszcie :) 03.03.09, 18:53 Hrrrrra- Natalko- dziękuję- nareszcze i wreszcie- przyniosłam z poczty -tu sprawdzę nim zaprowadzę do sygnaturki- Nrazie niech zostanie jeden kolor-kolory ja potrafię- okazuje sie że takie to proste- gdy zobaczyłm od ciebie link-- o natężeniu - mowi groszek5- chyba chodzi o pogrubienie i takie pływające słowo-iterki- nie- ja raczej tak skromniutko jednokolorowo- a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
marii51 Re: Wreszcie :) 03.03.09, 18:59 NATKA-a jest różnica- mój z @ ,a twój tu, Twój ładniej - sprobóję literkę -a- przenieść a > gdyby tak nieba przybliżyć ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a gdyby tak nieba przybliżyć "szczęście to nie tylko co los daje ,ale i to czego nie zabiera" Odpowiedz Link
marii51 Re: Wreszcie :) 03.03.09, 19:04 Sprawdzam... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a gdyby tak nieba przybliżyć "szczęście to nie tylko co los daje ,ale i to czego nie zabiera" Odpowiedz Link
marii51 Re: Wreszcie :) 03.03.09, 19:06 hmmm- chyba uruchomić? od nowa trzeba komputer? Odpowiedz Link