jaga_22 10.03.09, 20:10 Jest 15 zdjęć jak można cieszyć oko,zanim nadejdzie wiosna. Fajnie to wygląda.Nie mam kwiatów kwitnących ( kobieta.interia.pl/galerie/nowe/wiosna-w-domu/zdjecie/duze,984553,1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1500 Re: Wiosna w domu. 11.03.09, 10:36 U mnie gwiazda betlejemska zawzięła się i stoi od świąt do dzisiaj. Nigdy wcześniej nie odnotowałam takiego długodystansowca. Odpowiedz Link
dede43 Re: Wiosna w domu. 11.03.09, 10:42 U mnie wiosna w domu "pełna gębą", ale do niedzieli odwiedzali nas goście solenizanta Kazimierza oraz zięć i wnuczek z okazji dnia kobiet i dnia teściowej. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Wiosna w domu. 11.03.09, 14:16 Dede,dobrze,że masz gdzie te kwiaty postawić.) U mnie z kolei gwiazda betlejemska zaczęła gubić liście już po paru dniach.Podejrzewam,że była przemarznieta,bo kupowałam na ulicy.Miała piękny bordowy kolor,miałam chęć ją przetrzymać jak najdłużej. Odpowiedz Link
tesunia Re: Wiosna w domu. 11.03.09, 16:20 lubie ogladac takie cos, zawsze inspiracja nowa sie rodzi, musze zakupic je i w swe doniczki powsadzac, podobal mi sie drugi hiacynt w tej bialer doniczce z rozy wzorem. tulipanki i perlowe hiacynty tez beda slicznie wygladac . to co dekorujemy chatki wiosennie i zdjecia zalanczamy?) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Wiosna w domu. 11.03.09, 17:50 Muszę tylko jeszcze pojechać po ziemię do hipermarketu. Zawsze kupuję duży worek i muszę czekać,kiedy syn pojedzie,bo ja nie mam samochodu. Odpowiedz Link
tesunia Re: Wiosna w domu. 11.03.09, 18:05 bedziesz miec pracje Jadziu na caly dzien, uwazaj tylko na zbolale plecki,niech slubny kwiatki pozdejmuje i poustawia,a Ty na balkoniku piaskownice zrob ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Wiosna w domu. 16.03.09, 11:51 dodam,ze to nie tylko "przemeblowanie" kwiatow, mam zwyczaj zawsze zmiane fieran na lzejsze, cos zakupie nowego do domu pod katem odnowy, a nade wszystko ciesze sie ze wieczory sa coraz pozniejsze,mam na mysli,ze w pogodny dzien dluzej jest jasno w domu. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Wiosna w domu. 16.03.09, 15:01 Czekam żeby się ociepliło.Kwiaty które przezimowały w domu,a całe lato były na balkonie i podupadły na piękności ) Tak Tesuniu,ja zawsze wszystkie prace brudne robię na balkonie Odpowiedz Link