tropem_misia1 Re: Hallo !!! 12.06.09, 06:29 jestem,ale zaraz wracam do łóżka mam dziś wolne Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Hallo !!! 12.06.09, 09:29 Pewnie Misiaczku...trzeba się wyspać,ale wrócisz,prawda ? Odpowiedz Link
waliakon2 Re: Hallo !!! 12.06.09, 12:02 Co Ty tak od rana rozrabiasz. Rano wstałam, wyjrzałam przez okno, nakarmiłam koty walnęłam się z powrotem do ciepłego łóżka i zasnęłam.Och ta pogoda! Zaraz się ubiorę, kawkę zaparzę i możemy sobie pogadać. Odpowiedz Link
anerim Re: Hallo !!! 12.06.09, 12:11 A ja przez to zimno chyba zamówiłam sobie i mężowi na 35 rocznicę ślubu ( za niedługo) pierścień Atlantów, pragmatyk do bólu ulega z biegiem czasu moim"szaleństwom") Odpowiedz Link
marii51 Re: Hallo !!! 12.06.09, 12:42 Anerim, pomysł- poczytałam sobie o twoim wyjątkowym zakupie www.psychomanipulacja.pl/art/pierscien-atlantow.htm Odpowiedz Link
anerim Re: Hallo !!! 12.06.09, 15:00 marii51 napisała: > Anerim, pomysł- poczytałam sobie o twoim wyjątkowym zakupie > www.psychomanipulacja.pl/art/pierscien-atlantow.htm Marii, dziękuję, przeczytałam i jestem jeszcze bardziej ciekawa. Pierścień ten zobaczyłam u zaprzyjaźnionej starszej pani(89l.) Podoba mi się, przyciąga moje oczy, gdy dzisiaj powiedziała mi jego nazwę, weszłam na internet, przeczytałam i zamówiłam. O tym, że otwieram pole do działania szatanowi nie wiedziałam. Powiem szczerze- nie wierzę w takie coś, chociaż jestem osobą wierzącą. Będę go nosiła, zobaczymy co się będzie działo. Powiem Wam. Niczego od tego pierścienia"specjalnego" nie chcę, nie oczekuję, ale chce mieć srebrny ciekawy pierścionek na palcu, tym bardziej, że widziałam go "na żywo" i bardzo mi się spodobał. Marii, jak można wierzyć, że jakaś rzecz zmienić człowieka?) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Hallo !!! 12.06.09, 15:53 Ja tam nie wierzę ani w jedno ,ani w drugie,ale jeżeli się podoba, a jeszcze się będzie miało nadzieję,że może chroni i łatwiej będzie pokonać wszelkie przeciwności losu,to dlaczego nie. www.allegro.pl/search.php?string=(ankh+%C5%BCycia+talizman+amulet)&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0&us_id=3216330&country=1 Odpowiedz Link
anerim Re: Hallo !!! 12.06.09, 16:02 Jago, widzę że na allegro jest strasznie tanio, może to gorsza jakość, jakaś podróba? No i przeczytałam, że nie należy nosić po kimś. Ale już nic nie mówię, aby nie wyglądało to na reklamę) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Hallo !!! 12.06.09, 17:05 Anerim ,to nie jest po kimś,bo są robione hurtowo,tu przeczytaj. Musisz zjechać na dół. www.allegro.pl/item657031220_pierscien_atlantow_pozlacany_sygnet_i_amulet.html Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Hallo !!! 12.06.09, 19:16 Dziewczynki kochane ,jak to jest pozłacane (za 9.99)to ja jestem krolowa Saba.Ale to wiara czyni cuda.Oj zebym ja tak mogła uwierzyc w moc jakiegos talizmanu...Akurat sie trochę pochorowałam ,nawet do Was rzadko zaglądam.Może by mi pomogło? Odpowiedz Link
anerim Re: Hallo !!! 13.06.09, 07:55 rysko, na stronie gdzie zawędrowałam jest po 120zł za 1 gram, pierścień kosztowałby więc w okolicach 1000zl, ale ja zamówiłam srebrne. Teraz zaczynam się trochę bać, że może jednak jakieś siły niezbyt czyste itd...mąż się śmieje. Wszystko było jakoś tak szybko, zapłacone, pierścienie w drodze, bo poczta kurierską. Czekam z duszą na ramieniu, a że nie jestem fantastką ani kłamczuchą, napiszę w tym wątku co i jak. Odpowiedz Link
anerim Re: Hallo !!! 13.06.09, 07:57 Przepraszam Irysko, I-gdzieś wcięło w poprzedniej mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link
marii51 Re: Anerim... 13.06.09, 10:20 Anerim do mnie napisałaś... "" Marii, jak można wierzyć, że jakaś rzecz zmienić człowieka?) "" Nie pisałam nigdzie o tym ,że "jakaś rzecz" może zmienić człowieka... Anerim dlaczego mnie akurat o to pytasz? Ja pierwszy raz w życiu o takim pierścieniu słyszę.. dlatego ( zapewne zbyt pośpiesznie wkleilam link- co czytałam..- - mi wcale nie przeszkadza , nic nie sugeruje- ani nie wyciągam wniosków- naprawdę nie znam się na tym.. Zamówiłaś- taki miałaś pomysł -I OK Mam swoje tyci pamiąteczki- serduszko z bursztynu- sama sobie kupiłam w pewnym bardzo wyjątkowym dniu- Albo ,gdy już nie pracowałam i tak mi było jakoś troszkę smutno,że za wczesnie przez choroby odeszłam z zawodu- to kupiłam sobie nowiutki Różaniec z wizerunkiem .. mi i tylko mi znanym - albo pierścioneczek z oczkiem z burszynku malutkiego, i takich talizmanków mam kilka ..drobnostki.. moje dostałam na pamiątkę z RZYMU- coś- narazie nie zanosi się na pobyt tam w Rzymie- mnie to cieszy, że ktoś będąc tam pomyślał o mnie i mi przywiózł stamtąd 'skarb" Anerim- zamówiłaś to ciesz się i już Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Anerim... 13.06.09, 11:05 Lubimy mieć "coś" koło siebie dla nas w odczuciu jakiegoś amuletu, przywiązujemy do tego jakąś wartość dla nas tylko znaną. Kiedyś sobie kupiłam jeszcze jak mama żyła, różaniec z drewnianych lakierowanych na brązowo elipsowatych koralików.Zawsze go mam w torebce.Drugi mój talizman,to złoty krzyżyk,który dostałam na swwój chrzest od mojej chrzestej.Dopiero jakieś 20 lat temu mąż mi kupił złoty łańcuszek do niego i nie rozstaję się z nim .Nawet nie zakładam żadnych korali,bo musiałabym zdjąć krzyżyk. I to mi wystarcza, że czuję się jakoś bezpieczniej,chociaż nigdy się nad tym specjalnie nie zastanawiałam. Ja też nigdy nie słyszałam o takim pierścieniu,jak nie pomoże ,to na pewno nie zaszkodzi,a posiadacz pierścienia może mieć większą wiarę w to,że sobie ze wszystkim poradzi i o to chodzi. Odpowiedz Link
waliakon2 Re: Hallo !!! 12.06.09, 12:42 Tropuniu, a ja jednak wolałabym sztuczne oddychanie (u...w u...) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Hallo !!! 12.06.09, 12:57 Ale kto ma to zrobić....przecież nie pierwszy lepszy. Odpowiedz Link
waliakon2 Re: Hallo !!! 12.06.09, 14:19 Ten Jedyny, ale też już siły chyba brak, więc nie nalegam i robi swoje. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Hallo !!! 15.06.09, 13:29 Dzień dobry Brzoza,daawno Cię nie było.....ważne,że jesteś. Odpowiedz Link