16.12.19, 18:14
Hallo

Wlasnie przeczytalem :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25519475,sop-miala-wysadzic-angele-merkel-z-opancerzonego-samochodu.html#s=BoxOpMT
On to tak sam od siebie , czy ´jemu ktos kazal ?
Obserwuj wątek
    • bigzaganiacz Re: OT -- SOP 16.12.19, 18:19
      po udezeniu w ciezarowke tego co wiozl gowina mialem cos napisac ale widze ze dokonania sop juz sie nie przebijaja na forum bo co dzien nowy watek na ten sam temat by musial byc
      • who_cares Re: OT -- SOP 16.12.19, 20:17
        Niezłe, ten pajac nie wiedział że ogranicznik można w każdej chwili odłączyć przyciskając pedał gazu "poza zakres".
        Swoją drogą że też nikt w Reichu Angeli nie ostrzegł o wyczynach tych orłów ?
        • engine8 Re: OT -- SOP 16.12.19, 22:08
          E tam
          Albo zydowskiego pochodzenia i przykladnie ukraral z okazji uroczystosci.. - no bo co tam Niemka robi? Malo im bylo to jeszcze beda swietowac??
          A moze odwrotnie... Pomyslal: " Jak to, mam wiezc Niemke do Oswieciemia? No nie, Polacy tego nie robili i nie beda robic...
    • nazimno Re: OT -- SOP 17.12.19, 07:35
      A ile razy Pani Kanclerz wysiadala z zepsutych
      samolotow rzadowych swojego lotnictwa?

Wal smialo, pacanek...
      • nazimno Re: OT -- SOP 17.12.19, 08:44
        www.spiegel.de/politik/deutschland/dortmund-transporter-rammt-flugzeug-von-angela-merkel-a-1267267.html

www.focus.de/politik/deutschland/auf-dem-weg-nach-buenos-aires-zwischenfall-mit-merkels-regierungsflieger-gravierender-als-zunaechst-vermutet_id_9996875.html
        www.merkur.de/politik/horst-seehofer-panne-an-regierungsflieger-stoppt-minister-zr-10773201.html

Widzisz, pacanku, tak to wlasnie wyglada.
        • nielubieoszustow Re: OT -- SOP 17.12.19, 18:20
          Hallo nazimno

Jak juz wczesniej stwierdzilem , masz juz powoli problemy ze zrozumieniem polskiej mowy .

w tym poscie zaczynajacym temat podalem link i napisalem :
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25519475,sop-miala-wysadzic-angele-merkel-z-opancerzonego-samochodu.html#s=BoxOpMT
          On to tak sam od siebie , czy ´jemu ktos kazal ?

A ty podajesz jakies niemieckie linki .

Dlatego przepraszam jesli wyrazilem sie dla ciebie niezrozumiale , bo inni zrozumieli, ze chodzilo mi kierowce kierujacego tym opancerzonym samochodem .

Dlatego jeszcze raz ( mam nadzieje ze w przyszlosci bede sie dokladniej wypowiadal , a ty lepiej rozumial )

czy ten kierowca z SOP - u podjal samodzielnie decyzje o zamianie samochodow , czy jemu ktos kazal ?

I taka mala prozba do ciebie , nie napinaj sie tak ofiaro przemarszu wojsk hitlerowskich przez Polske, ktora to jak sam napisales wyrwala sie ze slaskiego syfu do swojej nowej ojczyzny , bo ci jeszcze zylka peknie .

Co wy Niemcy robicie z Merkiel naprawde mnie nie interesuje i to nie jest tematem tego postu .
          Raczej chodzi o wyszkolenie w SOP

Pozdrowienia ze " slaskiego syfu " jak nazwales moja ojczyzne i wiele szczescia w twojej nowej ojczyznie - z twojego wyboru .

• nazimno Re: OT -- SOP 17.12.19, 19:36
            spad
            • nielubieoszustow Re: OT -- SOP 18.12.19, 18:19
              Hallo nazi mno

Jak zwykle odpowiedz godna niemieckiego dupka .

Och ofiaro przemarszu wojsk hitlerowskich przez Polske , ktora wyrwala sie ze slaskiego syfu , jak nazwales moja ojczyzne , nie napinaj sie tak bo ci zylka peknie i z kim bede mogl wymieniac poglady ?

Pozdrowienia ze " slaskiego syfu " jak nazwales moja ojczyzne i wiele szczescia w twojej nowej ojczyznie - z twojego wyboru .
              • nazimno Re: OT -- SOP 18.12.19, 19:28
                wracaj do zakladu dla czubkow
                • nielubieoszustow Re: OT -- SOP 19.12.19, 18:00
                  Hallo nazi mno

Jak widze to ty uwielbiasz obrzucac innych wyzwiskami i tak starasz sie odwrocic uwage od wlasnych bledow .
                  Dlatego mam propozycje dla ciebie :
                  chcesz sie z innymi powyzywac to rob to tu-forum.gazeta.pl/forum/w,20,169120496,169120496,Pytanie_do_Naziego.html - gdzie juz pokazales twoje "zdolnosci a w tym temacie sprobuj sie skoncentrowac na zadanym pytaniu .

Dlatego jeszcze raz ( mam nadzieje ze w przyszlosci bede sie dokladniej wypowiadal , a ty lepiej rozumial )

czy ten kierowca z SOP - u podjal samodzielnie decyzje o zamianie samochodow , czy jemu ktos kazal ?
    • marekggg Re: OT -- SOP 19.12.19, 23:00
      Sluzba Obijania Pojazdow - czego od nich oczekiwac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka