Dodaj do ulubionych

Armagedon?

19.07.09, 15:51
fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/news/slask-ewakuowano-blok-zapadla-sie-ziemia,1340857
Wczoraj podano w dzienniku, że w Niemczech dom, czy domy zostały wessane i przysypane ziemią. Szukam dziś w internecie tej informacji, bo wczoraj mieliśmy imprezkę i wiadomość odebraliśmy tzw kątem ucha. A do komputera nie mieliśmy dostępu.
Może ktoś ma link z tą wiadomością.
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Armagedon? 19.07.09, 16:33
      Podawali na TVN24,ale też chciałam przeczytać i nic nie widzę.
      Obsunął się jeden dom,drugi został na skarpie.Sąsiad z drugiego domu mówił,że
      było tam troje ludzi.
      • irene.jg Re: Armagedon? 19.07.09, 17:41

Może tu?
        www.tvn24.pl/0,1610441,0,1,domy-pogrzebane-w-jeziorze,wiadomosc.html
        • agat-a52 Re: Armagedon? 19.07.09, 18:33
          Irenko dzięki za linka. Właśnie tego szukałam. Jestem przerażona, nawet trudno to komentować.
          • jaga_22 Re: Armagedon? 19.07.09, 19:06
            Dzięki Irene,szukałam centralnie i dlatego nie znalazłam.
            • iryska2604 Re: Armagedon? 19.07.09, 23:18
              Wczoraj w Siemianowicach pomiedzy blokami powstała spora dziura i samochod do
              niej wpadł.To efekt robot gorniczych pod miastem.Mieszkałam ponad 30 lat w
              Polkowicach, tam sie stale trzęsie -kto tego nie przeżył to nie wie jakie to
              uczucie jak siedzisz w wannie i wszystko ci jeździ.Tam tez moze dojsc kiedys
              do nieszczęscia.Skoro jestesmy przy takich tematach zobaczcie co moze mały
              potok,rzeczka-w ktorej normalnie jest wody po kostki,no-gdzie niegdzie do pół
              łydki.Mam tam rodzinę
              www.youtube.com/watch?gl=PL&v=PurZf_MRdpU
              • jaga_22 Re: Armagedon? 20.07.09, 10:04
                Ojej! masakra.....przyszło lato,a z nią same kłopoty.Cieszylismy
                się ,że u nas przynajmniej jest dobrze z klimatem,ale się porobiło.sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka