52ania Re: BARDZO WAŻNE 16.08.09, 19:06 Popieram.Już mam wpisane.Apel ten był na FEiR.Pozdrawiam i przekazałam dalej. Odpowiedz Link
czarny.humor Dobra rada! Właśnie wpisałem. 16.08.09, 19:53 Oprócz tego zawsze mam przy sobie kserokopię ostatniego wypisu ze szpitala, bo tam jesy wszystko o moich przypadłościach, operacjach, stosowanych lekach, a nawet numery telefonów do mojego szpitala. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobra rada! Właśnie wpisałem. 17.08.09, 09:35 To jest dopiero propozycja,więc zanim to się przyjmie wśród komórkowców,to lata miną.Kto teraz będzie wiedział ,co to jest ICE. Przecież ratujący może być zupełnie kto inny,niezwiązany ze służbą zdrowia.Ja mam wpisane -DOM - Odpowiedz Link
marii51 Re: Dobra rada! Właśnie wpisałem. 17.08.09, 10:05 Jaguś , "dom" od dawna mam- Ja wpisałam dzieci tel komórkowe. W moim poście pierszym informującym TAM PODPOWIADANE JEST O TYM.. a dostałam ją z NY -od mojego z liceum wychowawcy- Wszędzie trzeba rozpowszechniać.. - wklejać.. podawać ..przesyłać... Nie ważne, że ktoś nazwie to "spamem"- Ważne, jakie ogromne ma to znaczenie. CZarny- dobrze, że przypomniałeś-o papierkach- zawsze udostępniam lekarzowi--gdzie tylko mam wizytę- bo rodzinna -wiadomo ,że wszyściutko notuje na - przebieg wszelakich "przygód.." rezonans moj kręgoslupa- mowi- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dobra rada! Właśnie wpisałem. 17.08.09, 10:22 Marii ,a co tam numerki,ale ,że Ci wyszło 24godz./dobę to już coś. Odpowiedz Link