czarek_sz Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 26.04.13, 21:55 Udaję że słucham kiwając nawet głową ze zrozumieniem Gorzej gdy stracę wątek a ten ktoś zapyta - no to jak ? wtedy, przepraszam czy mógłbyś powtórzyć ? bo mi umknęło Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 06:45 o jak grzecznie... przeca czasem człowiekowi się chce wyć Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 06:55 Myślę, że gdyby wtedy rzeczywiście zawyć, to jakiś skutek by to odniosło. Prawdopodobnie przynajmniej chwilowo zatkałoby prelegenta. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: )))))))))))))) 27.04.13, 07:00 Tak sobie wyobraziłam: ktoś gada- ja wyję))) tylko te wielkie oczy ( jak z bajki o Czerwonym Kapturku)nie znajdą się nie na twarzy wyjącego)))))) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: )))))))))))))) 27.04.13, 07:06 Obstawiam, że jednaj zrobiłby wielkie oczy i kto wie? Może nawet by uciekł? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: )))))))))))))) 27.04.13, 07:10 z opinią o wyjącym na zawsze zapadłą w sercu swym,która kazałaby mu omijać go szerokim łukiem czyli? ulga Odpowiedz Link
debi_bebi Re: )))))))))))))) 27.04.13, 07:29 Zdecydowanie! Czasem warto zrobić z siebie wariata dla świętego spokoju Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: )))))))))))))) 27.04.13, 08:15 sie przyznam ,żę nawet zdolna jestem zrobić z siebie "blondynkę" dla świętego spokoju Odpowiedz Link
debi_bebi Re: )))))))))))))) 27.04.13, 08:19 Właśnie. I nie myśleć, co ludzie o mnie pomyślą. Pierdziu! Niech myślą, co chcą, byle przestali chrzanić mi bez sensu nad uchem. Odpowiedz Link
izyrider let go..! 30.04.13, 04:22 zaprosilbym na but. wina,tacy sa extrymalnie innowatywni,reszta to tylko marudy w poszukiwaniu dowartosciowania.. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: let go..! 30.04.13, 05:47 O rany! jak sobie pomyślę, ile butelek wina musiałabym postawić, żeby maruda wreszcie przestał gadać i usnął. Taniej wyjdzie deskorolka, która w każdej chwili może niechcący odjechać ze mną na pokładzie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: let go..! 30.04.13, 05:50 zdecydowanie wolę wrotki wiem ,że to przeżytek,ale jaka stabilizacja za to... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: let go..! 30.04.13, 06:02 A co byś powiedziała na to? Patrz, jak fajnie wyglądamy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: let go..! 30.04.13, 06:19 O! Fajne to... skrzyżowanie hulajnogi z wózeczkiem? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: let go..! 30.04.13, 13:21 Silnik powiadasz..super... Mnie się szykuje od 6 maja rower , bo mi się kończy karta MPK nie wiem czy dam radę. Chwalić łąki umajone do pracy mam z górki ale co potem? pchać? Odpowiedz Link
izyrider Re: let go..! 30.04.13, 15:12 tropem_misia1 napisała: > Silnik powiadasz..super... > Mnie się szykuje od 6 maja rower , bo mi się kończy karta MPK > nie wiem czy dam radę. > Chwalić łąki umajone do pracy mam z górki > ale co potem? > pchać? jezeli spodziewasz sie mojej odpowiedzi..? to latwe: ja posiadam nieograniczone zrozumienie dla ludzi pomimo ze czesto nie rozumie ich problemow.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: let go..! 30.04.13, 17:22 Nie spodziewam się.To było pytanie niemalże retoryczne. Sama sobie odpowiem : pchać.- bo nie mam wyjścia.Na górę nie wjadę. ale problem jest bardziej złożony. Bo to ujma dla rowerzystki ja pcha rower miast na nim jechać. Odpowiedz Link
izyrider Re: let go..! 30.04.13, 08:46 let go - to hinduska forma akceptacji wszystkiego co istnieje (rolki,deski na kolkach tez) to wyznanie milosci do ludzi bez znaczenia kim sa lub wydaje sie ze sa../osobiscie wole nowe mniej spotykane przypadki Odpowiedz Link
debi_bebi Re: let go..! 30.04.13, 18:36 Aha, aha...to coś na kształt dopadającej mnie niekiedy miłości do ludzkości. Chyba. W każdym razie miło spotkać kolejnego miłośnika natury ludzkiej bez wyjątków Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 08:13 Szybko zmieniam temat,żeby nie zawyć! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 08:14 jak rozgadany da się przestawić na inne tory - to czemu nie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 09:25 Mam młodszego brata który nie tylko jest wyjcem ale gdy już zacznie to nie może skończyć. Kiedyś gdy dzwonił i na telefonie wyświetlał się Jego nr to nie odbierałem no to wziął i go zastrzegł skurczybyk, wyczaił o co biega ale i na to jest sposób. Ja oczywiście słucham On gada i gada i w końcu mówię ,sorki Leszek ale musimy skończyć kolację a później wychodzimy - no to narka Lechu trzym się cieplutko uściskaj Basię i do miłego i tak do następnego razu Odpowiedz Link
leziox Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 11:47 Mnie sie zdarza czesto zawyc,gdy partner do rozmowy pieprzy i nie chce skonczyc. Na pytanie,czy jestem pierd.niety,odpowiadam z reguly,ze byc moze,ale aktualnie jest pelnia i nie moge inaczej.Przewaznie zaraz potem jest po rozmowie,a ja mam spokoj. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 12:05 Wycie wychodzi na prowadzenie O! Jeszcze można udawać, że się czegoś zapomniało, i natychmiast dać nogę. Odpowiedz Link
leziox Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 12:24 No,wrzasnac k.wa!Czajnik zostawilem/am na gazie!Musze leciec,pa! I juz nas nie ma Odpowiedz Link
leziox Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 12:26 Dla lepszego efektu mozna sie teatralnie zlapac za glowe i wyszczerzyc zeby,wybaluszyc oczy w ataku przerazenia,coby zrobic dobry podklad wizualno-akustyczny. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 13:40 I jeszcze kazać rozmówcy zadzwonić po straż pożarną. Obstawiam efekt murowany Odpowiedz Link
leziox Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 19:58 Lepiej niech nie dzwoni po tá straz-bo jesli jest ciekawski,podázy za nami do naszego miejsca zamieszkania aby popatrzec sobie na pogorzelisko-którego z wiadomych wzgledów nie bedzie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kiedy ktoś gada bez sensu - co robisz? 27.04.13, 20:51 Liczyłabym bardziej na to, że stchórzy przed strażą , a nawet przed samym pomysłem dzwonienia po nią, i wyparuje, jak kamfora. Odpowiedz Link