rudka-a Re: Dla tych co 27.04.16, 13:10 ooo, i mamy przykład, że u niektórych hasełko powinno być wyskrobane gwoździem na ścianie...na stałe Odpowiedz Link
eri22 Re: Dla tych co 27.04.16, 22:15 kto zaraz po przebudzeniu zakłada buty? sie w piżamce wskakuje w kapciuszki, idzie na siusiu, pod prysznic, wsjo w kapciuszkach itd.. Buty dopiero jak sie idzie zepsem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dla tych co 28.04.16, 04:59 eri22 napisała: > kto zaraz po przebudzeniu zakłada buty? > sie w piżamce wskakuje w kapciuszki, idzie na siusiu, pod prysznic, wsjo w kapc > iuszkach itd.. > Buty dopiero jak sie idzie zepsem > bo to pouczenie z którego można korzystać w czasie nieokreślonym ja tam długo jestem nieprzytomna zdarzyło mi się ...może nie wybiec do pracy bez gaci ,ale na ten przykład lecąc do niebieskiego autobusu zastanawiałam się czy ja się uczesałam czy nie? albo kiedyś kupowałam dezodorant w kiosku , bo nie byłam pewna co ja robiłam po kąpieli okazało się ,że robiłam , ale to potem odkryłam Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dla tych co 28.04.16, 04:54 słyszałam ,że niektórzy lubią wiaterek we włoskach może niekoniecznie ci na rowerach Odpowiedz Link