Dodaj do ulubionych

a północ się zbliża

03.09.16, 23:33
a duchy mogą być grube a nic nie ważą ....ech..
Obserwuj wątek
      • tropem_misia1 Re: a północ się zbliża 04.09.16, 12:52
        Mniam muzyka big_grin
    • anus-hka Re: a północ się zbliża 03.09.16, 23:59
      Ale czasem pobrzękują ciężkimi łańcuchami....
      • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 00:00
        Nie słychać......
        • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 11:56
          Południe..... I dalej nic nie słychać
          • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 12:25
            Moożeee w złe miejsce uszko przykładasz wink)
            • tropem_misia1 Re: a północ się zbliża 04.09.16, 12:51
              może przywrzeć nim do ściany?
              • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 12:53
                albooooo.....głośniej mówić wink)
                będzie słychać wink
                • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 17:43
                  Ślepy gówno widzi
                  głuchy gówno słyszy
                  wink
                  • anus-hka Re: a północ się zbliża 04.09.16, 17:50
                    No pogadał ślepy z głuchym o kolorachsuspicious
                    • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 17:58
                      Zatem..doceńmy to, że widzimy, słyszymy, mówimy....
                      • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 18:18
                        A w południe to Biała Dama

https://www.sklep.dymekhurtownia.pl/images/000008647_296_4db9368419bee.jpg

big_grin
                        • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:13
                          Jakie są po niej doznania? wink))
                          • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:19
                            Nic nie straszy
                            • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:23
                              ..najwyżej kac rano wink
                              • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:26
                                Jak się w południe zaczyna to może już być o północy wink
                                • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:30
                                  To wtedy trzeba go przespać wink
                                  ale rano pewnie się...uaktywni wink
                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:41
                                    Nie wiem dawno nie miałsm wink
                                    • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:46
                                      Jak dawno? big_grin wink
                                      • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:49
                                        Kaca bardzo dawno wink
                                        Za to z pomrocznością jasną i syndromem chorego kolana jestem za pan brat wink)
                                        • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:51
                                          O ! ! !
                                          U mnie ktoś zdjęcia robi !
                                          wink)
                                          • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:52
                                            Błyska jak celebrytom na ściance tongue_out
                                            • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:54
                                              Buuuurza sad
                                              ojj, to fatalnie suspicious
                                              już sie boję, że dolezie do mnie wink
                                              • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 20:58
                                                A jak pięknie mi ogród podlewa ( śledzę z tarasu)
                                                • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:04
                                                  To jeszcze nie koniec lata smile
                                                  to chwilowe załamanie wink jeszcze będą dni po 30 i wiecej stopni smile
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:10
                                                    Cholera.........przestało !
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:15
                                                    Przecież juz podlało rabatki wink
                                                    jutro dolejesz z zapasów smile
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:21
                                                    Podlać,podlało,
                                                    aleliczyłem,że naleci ze dwieście litrów,a raptem nalało 50.......
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:25
                                                    Widocznie za mało dałes dzisiaj na tackę i nie zostało wysłuchane wink))
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:26
                                                    Spoko,Pani Pogoda szykuje się do jeszcze jednej odsłony wink
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:32
                                                    Tylko bez ekstremalnych odsłon - mam nadzieję wink
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:35
                                                    Właśnie jakoś spokojniej !
                                                    Błyski i grzmoty przeniosły się w kierunku południowego wschodu wink)
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:40
                                                    Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, nieeee!!!! suspicious tylko nie tam....
                                                    znów będe musiała uciekać do mojego schronu suspicious wink)
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:47
                                                    A liczyłem,że ochronę Cię tuląc w męskich ramionach i przytulając do owłosionego torsu ( jak wciągnę brzuch )big_grin
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:55
                                                    W takich chwilach nie patrzę na brzuszek...
                                                    panicznie sie chwytam, czego tylko się da
                                                    big_grin
                                                    wink
                                                    chyba cierpię na astrafobie wink
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 21:58
                                                    Chwytaj,co Ci wejdzie w rękę !
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:01
                                                    Tak miło być przez chwilę męskim herosem.......big_grin
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:12
                                                    Lepiej żartować, niż chorować, Grześ smile
                                                    i miło jest wiedzieć, że można liczyć na Ciebie w takich chwilach...smile
                                                    chwilo trwaj smile
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:17
                                                    Trwaj......trwaj.....trwaj....
                                                    szkoda,że do tego potrzebna jest burza wink)
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:19
                                                    ...bo to taki przyspieszacz w akcji big_grin wink)
                                                    bez ceregieli, wstępów...
                                                    błysk, bum bum..i akcja big_grin
                                                  • anus-hka Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:22
                                                    A u mnie właśnie burzy big_grin
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:29
                                                    Taaak? a to szybko, szybko chowaj sie za mnie big_grin
                                                    przeczekamy te burzę razem wink
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:29
                                                    anus-hka napisała:

> A u mnie właśnie burzy big_grin
                                                    >
                                                    Anusia,co się Tobie burzy ??????
                                                    big_grin
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:28
                                                    Ja wolę stopniowanie napięcia wink
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:29
                                                    Za późno suspicious
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:31
                                                    Hahahahahah big_grinbig_grin a to u Anusi sie burzy??? big_grinbig_grin
                                                    nie popatrzyłam na nick big_grin
                                                    jak dobrze, że nie dałam upust mojej fantazji big_grin hahaaa
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:33
                                                    Czasem z rozpędu można sobie....kłopotu narobić wink)
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:37
                                                    Można smile i to sporego smile
                                                    tak cichutko przytuptała, że...nie słyszałam...
                                                    smile))))))
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:37
                                                    To przez te grzmoty wink)
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:42
                                                    Nieźle musi grzmocić, że...znikneła smile
                                                    pewnie gdzieś się schowała i jest na 'przeczekaniu' smile
                                                    w dzień jeszcze jakoś znosze burzę, ale w nocy?
                                                    booooooje sięęę smile i już
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:55
                                                    Burza z piorunami to straszny żywioł,jest się czego bać.
                                                    Lubię w czasie burzy stać na zadaszonym balkonie,tak miałem przez ćwierć wieku w bloku na czwartym piętrze
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:59
                                                    zegor napisał:

> Burza z piorunami to straszny żywioł,jest się czego bać.
                                                    > Lubię w czasie burzy stać na zadaszonym balkonie,tak miałem przez ćwierć wieku
                                                    > w bloku na czwartym piętrze

Żaluzje zaciągam wink nie chce nawet widzieć smile
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:02
                                                    rudka-a napisała:

>
                                                    > Żaluzje zaciągam wink nie chce nawet widzieć smile

Czasem jak blisko pierdyknie to oczy zamykam a głowa włazi między kolana wink)
                                                  • anus-hka Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:57
                                                    Oj tam no....krew też czasami...w starym piecu diabeł pali....suspicious
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:58
                                                    Niech pali,tyle,że ten Twój piec nie taki stary wink)
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 22:59
                                                    A, to prawda smile potrafi rozbujać nieźle w piecu, aż kafle się rozłażą big_grin
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:00
                                                    Znaczy,dziura się robi ???????
                                                  • anus-hka Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:04
                                                    Robi sie "zug"....big_grin
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:05
                                                    Oooooo?
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:07
                                                    zegor napisał:

> Oooooo?

pierdykneło az tak? suspicious big_grin
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:06
                                                    Taka szczelinka miedzy kaflami suspicious wink
                                                    o tym samym mówimy? wink
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:07
                                                    Szczelinka to już do mnie przemawia wink
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:09
                                                    zegor napisał:

> Szczelinka to już do mnie przemawia wink

aa, to taki zdun z Ciebie big_grinbig_grin
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:10
                                                    rudka-a napisała:

> zegor napisał:
                                                    >
                                                    > > Szczelinka to już do mnie przemawia wink
                                                    >
                                                    > aa, to taki zdun z Ciebie big_grinbig_grin

Wiem co trzepa przytkać wink)
                                                  • anus-hka Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:06
                                                    ...czytaj "cug"...hyhyhy

anus-hka napisała:

> Robi sie "zug"....big_grin
                                                    >
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:07
                                                    Cug, jak drze w komin suspicious big_grin
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:08
                                                    Przewiew,wiatry,jak zwał,tak zwał wink)
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:09
                                                    Od razu widać, kto tu w piecu pali big_grin
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:10
                                                    Diobeł.....wink
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:11
                                                    albo dioblica wink
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:12
                                                    Tys prowda wink)
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:14
                                                    A ja na 8:15 do szkoły.......
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:16
                                                    zegor napisał:

> A ja na 8:15 do szkoły.......

ja też wink
                                                    i na dodatek jeszcze Wnusie do złobka zawoże, bo złobek obok mojej fabryki jest...
                                                    i będzie płacz...jej i mój smile
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:17
                                                    rudka-a napisała:

> zegor napisał:
                                                    >
                                                    > > A ja na 8:15 do szkoły.......
                                                    >
                                                    > ja też wink
                                                    > i na dodatek jeszcze Wnusie do złobka zawoże, bo złobek obok mojej fabryki jest
                                                    > ...
                                                    > i będzie płacz...jej i mój smile

Bądzcie dzielne !
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:18
                                                    > Bądzcie dzielne !

Postaram się, ale już mi nerw lata smile)
                                                    przyzwyczaimy się do nowej sytuacji........smile
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:19
                                                    A może będzie dobrze i bezproblemowo !
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:14
                                                    Prowda jest taka, że jutro muszę do fabryki iść wink
                                                    wiec posyłam mamlaka..i śpij grzecznie
                                                    cmoki - smoki...Diobełku kiss
                                                    wink
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:15
                                                    Też z uściskami i pomamlaniem big_grin
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:16
                                                    aaa, to teraz mogę podreptać w stronę hamaka wink)))
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:18
                                                    Śpij spokojnie,czuwam nad burzą wink
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:19
                                                    cmok iiiii...paaaaaaa smile
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:20
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 04.09.16, 23:20
                                                    big_grin wink)))
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 06.09.16, 11:14
                                                    Brak relacji ze żłobka,aż się boję pytać!
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 06.09.16, 13:49
                                                    Wczoraj po 6.00 zapakowałam Nusię Małą do samochodu. Jedziemy do...dzieci!..Jedzie, a jakże...bo myśli, że może do sklepu, albo do parku....pora nie ma znaczenia.
                                                    Babci się japa nie zamyka i opowiada, jak to będzie tam fajnie, będą śpiewać, bawić się itp. Malutka dzierży w rączkach plecak z GuGu (pieskiem - przytulakiem)...
                                                    Wysiadamy, idziemy...deszcz płacze za mnie. Weszła, rozejrzała się i..........
                                                    mnie rośnie gula w gardle, Malutka płacze, że aż się zanosi. Wyszłam i idąc wzdłuż pawilonu odprowadzał mnie płacz mojej Wnusi...baba! baba!....O 11.00 uprosiłam koleżankę o zastępstwo i lotem błyskawicy do złobka. Wyszło to upłakane, zakatarzone, oczy czerwone....
                                                    zabrałam do domu...w sekundzie inne dziecko sie zrobiło.
                                                    Dzisiaj juz po żłobku....katar sie nasilił, syn wział dzień urlopu, jutro synowa, w czwartek ja...
                                                    mam nadzieję, że się przyzwyczai....i jakoś wszyscy przebrniemy przez to smile)
                                                  • zegor Re: a północ się zbliża 06.09.16, 14:09
                                                    Syn też tak w kratkę chodził
                                                    a wnuczka więcej była z dziadkiem,niż w przedszkolu
                                                  • rudka-a Re: a północ się zbliża 06.09.16, 16:57
                                                    Mój syn tylko 2 tygodnie chodził do złobka....do przedszkola w kratkę, nie podobało mu się wink
                                                    też chętnie siedziałabym z wnuczką, ale muszę pracować - jeszcze...
                                                    końca nie, co się zbliże do pułapu, to zmieniają i dokładają lat wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka