tropem_misia1 21.08.18, 08:30 Luklam ile to stron z tymi znaczkami i aż mnie zatkało. Tyle godzin w nocy siedzieć. Nie zdrowszy byłby wibrator albo gumowa lalka ? Bo zakładam że to nie obojnak. Frustrację by znikły i napięcia. Sen by przyszedł. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Tak se 21.08.18, 08:52 Dużo stron...40, albo wiecej... ale to nie koniec szaleństw...toto jeszcze żyje, bo aktywne nadal... nie poradzili sobie z problemem... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Tak se 21.08.18, 08:54 to nie człowiek Misiu, tylko automat. Taki program. Na forum trwa atak hakerski - to coś działa mniej więcej jak wirus. Wątpię, czy tu chodzi o reklamy. Raczej o blokadę serwerów Agory. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tak se 21.08.18, 09:23 Witaj Koguciku. Miło Cię widzieć. Tu dziś mówi....czterdzieści stron. Z komórki nie dam rady. Może ruszę z moim zdechlym kompem. Czasem widzę że niezbędny. Odpowiedz Link
marii51 Re: Tak se 21.08.18, 13:23 tropciu a ile ludzi masz --moderatorów ..bo sama to zaklikasz się bo ja mialam pomocnika i z 40 stronami po 100 on najbardziej mi pomógł Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tak se 21.08.18, 13:46 Ja jestem sama. Krokodyl dawno odszedł. Ale Kogucik powiedział o co chodzi A Rudzka zapodala linka gdzie szukać pomocy. Odpowiedz Link
super.222 Re: Tak se 21.08.18, 14:32 Marii >>> ja miałam pomocnika <<< , tak podsumowałaś mobica. Mam nadzieję, że w krótkim czasie zostawi Cię jak niegdyś tropcia. Mobic był motorem wszelkich działań, a Ty tylko biadoliłaś na forum O forum. Pojęcia nie miałaś jak się do tej żaby dobrać. To on sam szukał sposobu i chciał Ci pomóc. Nie widzę podziękowania na Twoim niebiańskim, co by może sprawiło mu przyjemność. forum.gazeta.pl/forum/w,254023,166547987,166547987,Wirus_na_forum_u_Marii51.html Wklejam wątek i dobrze by było gdybyś go przeczytała od początku do końca, pomyślała czy mobic zasłużył na takie potraktowanie. Poza Tropcią (kłaniam) niech nikt nie stara się komentować - treści i mojego nicka. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Tak se 21.08.18, 14:37 > Poza Tropcią (kłaniam) niech nikt nie stara się komentować - treści > i mojego nicka. Dobrze się dzisiaj czujesz? Odpowiedz Link