piotrek-256
15.10.14, 10:04
Przeczytałem posta flamengisty i znowu zobaczyłem informacje o doktorantach i papierze toaletowym. No i zadałem sobie pytanie, na jakim poziomie system to wspiera, oraz czy najlepsi spośród młodych są tym skażeni. Właśnie buszuje po stronie NCN z wynikami preludium i próbuję znaleźć ilość publikacji poszczególnych laureatów.
Jadę sobie po SH2 i
Agnieszka Dauksza 10 ale to tylko wybrane www.antropologia.polonistyka.uj.edu.pl/agnieszka-dauksza
Michalina Edyta Kmiecik nie znalazłem informacji
Radosław Wójtowicz nie znalazłem informacji
Joanna Barska 1 książka 7 artykułów uw.academia.edu/JoannaBarska
Rozalia Małgorzata Wojkiewicz według strony domowej publikacji brak www.staff.amu.edu.pl/~pozlit/rozalia_wojkiewicz_publikacje.html
Anna Barbara Gumkowska nie znalazłem danych
Lidia Grzybowska nie znalazłem danych
Paweł Maria Bem 3 ale tylko wybrane ibl.waw.pl/pl/o-instytucie/pracownicy/bem-pawel
Joanna Jopek nie znalazłem strony
Dobra nie chwilowo nie chce mi się dalej przeglądać, tam gdzie nie znalazłem strony, to znaczy, że nie znalazłem na pierwszej stronie wyników google, dla zapytanie imię nazwisko + jednostka (jednostki da się zidentyfikować po USOS).
Ale, nie w tej w miarę losowej próbce nie znalazłem osoby, która chwaliłaby się 10 publikacjami rocznie...
Jak to więc jest z tym publikowaniem papieru toaletowego i tym kto zostanie na uczelni, no bo wydaje mi się, że jednak tymi co dostają granty uczelnie nie pogardzają...