xmartusx 24.01.12, 19:13 Hej Zastanawiam się czy znacie jakieś ciekawe albo fajnie zapowiadające się opowiadania o tematyce R&S? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beemazzy Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 19:22 znam dwa, ale obydwie dziewczyny już zawiesiły. 1) www.subtelnie-ruda.blog.onet.pl 2) www.czary-kilku-minut.blog.onet.pl jedyne opowiadania, które wciągnęły mnie na więcej niż pięć minut Odpowiedz Link Zgłoś
love_hp Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 19:24 A ja polecam ten: dreams-of-paradise.blog.onet.pl/ Zauważyłam go wczoraj, a dziewczyna dopiero zaczyna więc nie wiem jak to będzie... No ale zapowiada się ciekawie. fajnie że jest ktoś kto prócz mnie lubi takie opowiadania Odpowiedz Link Zgłoś
xmartusx Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 19:30 Zabieram się za czytanie, a czary kilku minut czytałam i też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
love_hp Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 19:32 Jak znacie jeszcze jakieś to piszcie. Też szukam nowych opowiadań. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebubble Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 19:49 1. rose-scorpius.blog.onet.pl/ 2 dreams-of-paradise.blog.onet.pl/ Pierwszy już zakończony, ale dziewczyna pisze kontynuację. Na drugim jest tylko prolog, ale bardzo ciekawy więc również polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
swetasna Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 19:56 a znacie może jakieś fajne opowiadania o Hermionie i Severusie ? Odpowiedz Link Zgłoś
xdominikax Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 19:58 swetasna napisał(a): > a znacie może jakieś fajne opowiadania o Hermionie i Severusie ? cloak-of-courage.blog.onet.pl/ jedyne opo o tej tematyce jakie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
swetasna Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 20:04 xdominikax napisał(a): > swetasna napisał(a): > > > a znacie może jakieś fajne opowiadania o Hermionie i Severusie ? > > cloak-of-courage.blog.onet.pl/ jedyne opo o tej tematyce jakie czytałam dziękuje ja polecam : severus-snape-hermiona-granger.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
xdominikax :D 24.01.12, 19:55 Czytam wszystkie opowiadania, które poleciłyście. Więc nie mam co dodać od siebie xd Ale polecam najbardziej: www.subtelnie-ruda.blog.onet.pl dreams-of-paradise.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bluebubble Re: Rose Weasley i Scorpius Malfoy 24.01.12, 20:16 Chyba więcej osób lubi czytać o draco i hermionie Odpowiedz Link Zgłoś
elliot rose-lily.blog.onet.pl 24.01.12, 20:19 Jest wprawdzie Lily&Scorpius i Rose&... Mimo to zapraszam do czytania, moim skromnym zdaniem warto xD Odpowiedz Link Zgłoś