totutotamka 21.12.14, 15:58 Właśnie ogłoszono uzupełniony skład Rady NCN. NCNu tak tutaj chwalonego. Same asy nauk społ-hum.: JJ, MT, AS, WT – tylko WoS o nich milczy lub prawie milczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chilly Re: Rada NCN 21.12.14, 18:10 Ale - jak pamiętam - jest ksiądz profesor. Rozumiem, że teologia znalazła się na uniwersytetach, ale tak się zastanawiam: czy teologia to na pewno nauka? Odpowiedz Link
nullified Re: Rada NCN 21.12.14, 18:13 chilly napisał: > Ale - jak pamiętam - jest ksiądz profesor. Rozumiem, że teologia znalazła się n > a uniwersytetach, ale tak się zastanawiam: czy teologia to na pewno nauka? czepiasz się ;p Skąd wiesz, że w jakimś labolalatorium w czarnej dziurze nie siedzi doktor zhabilitowany teolog i nie czycha na jakąś cząstkę co by ją chwycić za bozona i wyspowiadać? Matematyka jest nauką, dlaczego nie teologia ;p ? :D Odpowiedz Link
nullified Re: Rada NCN 21.12.14, 18:11 totutotamka napisał: > Właśnie ogłoszono uzupełniony skład Rady NCN. NCNu tak tutaj chwalonego. Same a > sy nauk społ-hum.: JJ, MT, AS, WT – tylko WoS o nich milczy lub prawie mi > lczy. "a co za różnica" ? Odpowiedz Link
solar37 Re: Rada NCN 21.12.14, 18:15 > tylko WoS o nich milczy lub prawie milczy. Może dlatego, że to WoS, a nie WoA&H? Odpowiedz Link
solar37 Re: Rada NCN 22.12.14, 09:37 Z innej beczki, ale również o NCN. Dostałem właśnie ankietę robioną na zlecenie tej instytucji, w której pojawiło się między innymi pytanie, jakie znaczenie ma dla mnie wsparcie informacyjne ze strony NCN w procesie realizacji projektu badawczego finansowanego ze środków NCN w następujących obszarach: (...) informacyjnym. Pytanie o wsparcie informacyjne w obszarze informacyjnym to majstersztyk sztuki ankieterskiej. Zażądam od firmy realizującej badania wparcia informacyjnego w zakresie wsparcia informacyjnego w obszarze informacyjnym. Odpowiedz Link
pisiarz Re: Rada NCN 22.12.14, 10:04 > Pytanie o wsparcie informacyjne w obszarze informacyjnym to majstersztyk sztuki > ankieterskiej. O, tak - już sobie wyobrażam, co by się działo, jakby się dala dorwał do ich ankiety... Odpowiedz Link
adept44_ltd Re: Rada NCN 24.12.14, 19:45 może dlatego, że WoS nie indeksuje zasadniczo humów... Odpowiedz Link